Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlreagálja ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálja ezt a barátnőm vagy igaza van?

Figyelt kérdés
Tegnap egy haverommal munka után elmentem meginni pár sört, ezzel nem is volt semmi baja a barátnőmnek, a közös programok mellett ki szoktunk egymás nélkül is mozdulni. Igen ám, de a kocsma felé menet összefutottunk az eladólánnyal abból a boltból ahova a barátnőmmel rendszeresen járunk. A köszönésen kívül nem beszélgettünk eddig egymással, mindig nagyon barátságosan mosolygott rám, szerintem tetszem is neki, de nem volt semmi. A haverommal mielőtt leszólított minket hangosan arról beszéltünk, hogy hol lehet olcsón cigit venni, erre odajött és rákérdezett ő is, hogy hol ez a hely stb. Aztán ott ragadtunk az utcán és majdnem egy órát beszélgettünk vele. Éreztem én, hogy ürügy volt a részéről, mert bár semmiféle kétértelmű téma nem került szóba, nem volt félreérthető megjegyzés, nem értünk egymáshoz,de láttam rajta, hogy nagyon tetszem neki, ami valóban imponált nekem. De mint írtam semmi olyanról nem beszélgettünk, szimpla hétköznapi témákról, ráadásul nem is kettesben,hanem a haverommal együtt. Nem kértem el a számát, nem hívtam el sehova, mindenki ment a dolgára ezután. Ezt elmeséltem a barátnőmnek, hogy leszólított minket ez a lány, és kicsit dumáltunk vele, erre kiakadt, hogy miért csinálok ilyet, ő sose állna szóba idegen sráccal, hogy miért nem tudtam udvariasan pár perc után elhajtani, mi lesz legközelebb stb. Mit gondoltok, ez tényleg túlzás volt tőlem, vagy túlreagálja? Amúgy nem hárpia, semmi baja a baráti társaságban lévő lányokkal, azzal sem, ha a kollégákkal beszélgetek, de úgy látszik az ilyen helyzeteket nem tűri, pedig szerintem nincs ebben semmi.

2016. jún. 8. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még önmagában semmi baj a dologgal,de attól is függ,hogy számoltál be róla,milyen stílusban.Mert ha úgy mesétled el,hogy hogy el voltál ájulva a csajtól,akkor érthető,hogy rosszul esett a barátnődnek,de ha nem,akkor csak a zöldszemű szörny beszél belőle.
2016. jún. 9. 03:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Amikor az exemmel éltem, akkor volt egy eladólány, akinek nagyon tetszett a barátom - állandóan nagy szemekkel nézte, kedvesen köszönt, ha én ott voltam akkor is, de csak neki, nekem sosem. Amúgy a csajnak is volt barátja.

Barátomnak is tetszett a lány, éreztem mindig is a viselkedésén, megváltozott, ha ott volt a lány is, sosem történt semmi köztük, és szián kívül nem is beszéltek, de mégis nagyon rosszul esett, hogy egyikük sem titkolta, hogy mennyire tetszenek egymásnak, még úgy se, ha én ott voltam, vagy a csaj mellett volt a pasija. Szerintem ez undorító.

2016. jún. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!