Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most komolyan, mi járhat a fejében?
Figyelt kérdés
Szóval. Van egy lány, aki az osztálytársam.(mindketten 18 évesek vagyunk.) Én imádom őt, nem lehet máshogy mondani... És eléggé jóban is vagyunk, egyszer azt is mondta, hogy velem mindent meg tud beszélni, ezt én pozitívumnak vettem. Igyekszek mindig a közelében lenni, tudjátok... Egyszer mondjuk pont ő vetette fel, hogy pár haverral menjünk fel hozzánk. Tudom, nem kettesben, no de mégis...De pl azt is velem beszéli meg, hogy szerinte az egyik legjobb haverom rá van akadva. Na most akkor, féltékennyé akar tenni? Azt gondolhatná az ember, DE amikor megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve velem moziba jönni, azt mondta azt a filmet amit javasoltam épp most írja ki DVD-re, utána gyors témaváltás. Mondjuk mindez telefonon. Másik alkalommal pedig küldtem neki SMS-t, hogy lenne-e kedve velem eljönni valahová, azt mondta hogy mostanában nincs ideje. Visszakérdeztem, hogy esetleg máskor? és NO VÁLASZ...:S Most komolyan, számítok neki valamit egyáltalán?2010. ápr. 11. 23:28
1/6 anonim válasza:
Háát ezt sajna lekoptatásnak nevezik!Nem számitasz csak szimpla haver!Sajnázom!!
2/6 anonim válasza:
igen számítasz mint egy nagyon jó barát. nyilván neki nem tetszel nem akar járni veled, viszont a barátod szeretne lenni. Gondolom azért tereli a témát mert fél, ha megtörténik egy teljesen nyilt beszélgetés amibe közlöd hogy tetszik neked ő meg közli hogy egy nem kölcsönös. azután már nem lehettek barátok.
3/6 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani,de szerintem ő nem lát benned egy jó barától többet !! :S
4/6 anonim válasza:
Barátként tekint rád, viszont nem szerelmes beléd.
5/6 anonim válasza:
Barátnak tekint, és okos lány, mert direkt nem megy túl azon a bizonyos határon, bár tudja, hogy tetszik neked...
Meg szeretne tartani téged barátnak, de nem akar többet, ez egyértelmű...
6/6 Giovanni válasza:
Ne Add fel roky! kicsit vágj vissza.amikro ki sirná a lelkét bocsy randim van..:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!