Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet elviselni?
Egy vállalatnál dolgozom, 27 éves vagyok. Főnöknőmmel jó viszonyt ápoltam. Eddig.
Volt már néhány párkapcsolatom, de most úgy érzem megtaláltam az igazit. A kollégám, akivel már 4 éve együtt dolgozom, 50 éves. Egyszerűen csak egyik pillanatról a másikra történt a lángolás, azóta hónapok óta nem vagyok észnél, annyira szerelmes vagyok belé.
Egy dolog viszont kiderült, ezzel egy időben. Ő a főnöknőm szeretője is. (aki nem mellesleg férjes asszony 3 gyerekkel)
Titokban tartottuk eddig a viszonyunkat, mert nem akartuk elveszíteni a munkánkat. Viszont egyre jobban kezd ez a dolog engem felőrölni.
Főnöknőm megérezte, hogy nem vagyunk közömbösek egymás iránt, és azóta "szakmai utazásokra" viszi a szerelmem. Nem tudok aludni most sem, hogy mi történhet, mi az ami lezajlik köztük, én pedig itthon ülök és ordítani tudnék. A férfi állítólag engem szeret, de mint azt már tudom, ő is eléggé rászorul a főnöknőm támogatásra. De milyen áron? Én már elhatároztam, hogy kilépek. De ő nem biztos, hogy ki fog. Ezzel lehet együtt élni, hogy a szerelmem szerető? Lúzernek érzem magam.
#7 vagyok. Örülök, ha ezt te is belátod. Van persze, hogy működhet a korkülönbségnél is a dolog, de a sztorid alapján itt amúgy sem szerelemről van szó. Az ő részéről semmiképp.
Én is azt javasolnám, hogy lépj ki a munkahelyről, bár inkább csak akkor ha lesz másik biztosabb helyed. Remélem boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!