Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a jövőkép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a jövőkép egyelőre nem egyezik? Meddig várnátok?

Figyelt kérdés
30 fölöttiek vagyunk 3-4 éve együtt, de külön élünk mindegyikünk saját lakásában. Nekem van egy gyermekem az előző kapcsolatomból, ami miatt nagyon óvatos voltam a kapcsolatot illetően az elején. Későn mutattam be őket egymásnak. Szeretnék összeköltözni, mindegy hova, de ő nem akar. 8 éve él egyedül és sajnos élvezi a függetlenségét. Azt mondja szeretne majd közös gyermeket és együtt élni is, de jelenleg még nem. Nekem ez nagyon fáj és nehezen bírom. Pár napja tartom is vele a távolságot, mert félek megy az idő és a helyzet változatlan marad, de mellette szeretem. Milliószor átbeszéltük, de nem jutunk előre és a bizonytalanság teljesen felemészt már.
2016. jún. 7. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Tudom mi lenne a helyes megoldás, de nagyon nehéz, mert szeretem"

Szereted? Azt az embert, aki nem méltat arra, hogy őszintén beszéljen veled?

Nem, kedves kortársnőm, te azt az embert szereted, akit elképzeltél benne. Ez szörnyű, de ez a férfi nem fog varázsütésre átváltozni azzá a pasivá, akivel boldog lehetnél. :(

2016. jún. 7. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is vess véget ennek a kapcsolatban. 3-4 éve vagytok együtt, és még csak összeköltözni sem akar?

Azt írtad, hogy milliószor megbeszéltétek már ezt a témát...

Csak az idődet pazarlod, azt pedig hidd el, hogy nem éri meg.

Tudom, hogy nehéz, de csak egyszer kell erősnek lenned.

2016. jún. 7. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Jól látod: tetszik neki a legényélet. Ez nem fog változni, 3-4évet már kidobtál az ablakon. Azt csinál amit akar a lakásában, közben van ingyen szex, ha kell foglalkozik vele valaki, de semmi kötelezettsége nincs. Az igény általában meg szokott születni főleg ha szeret egy férfi, 30felett pláne. Szerintem pontosan tudja hogy hogyan lehet ezt az állapotot húzni: "még nem" és ugye a nő vár hisz ha erőlteti akkor hisztis és már ki is teheti... Én a 2. év után nem vártam volna már. Főleg ha nem mozdul semerre a beszélgetés.
2016. jún. 7. 19:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, hogy hagyd a francba ahol van. Nem várhatod el hogy azt mondja 2020 május 13 délelőtt fél 10, az meg hogy majd "egyszer" milyen opció már.
2016. jún. 8. 09:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon igazatok van! Sajnos a remény az, ami éltet ebben a kapcsolatban, de valóban nem azt nyújtja amire szükségem van, mert én már családot szeretnék.
2016. jún. 8. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Hézagtöltő vagy aki ledöbben h az utodja hopp már költözik és jön a baba,hát igen.. Fix puni kell az igazi keresés alatt is na azok a sorstársaid is,hézagtöltők
2019. márc. 4. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!