Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy éve szingliként van fent a facen. Mit akar ezzel?
Lassan négy éve együtt vagyunk,mindig azt hangoztatta,hogy őt nem érdekli a face,régen volt fent,de törölte magát.
Most mégis megtaláltam, egy éve igenis aktívan fent van.Aki ismeri,tudja,hogy együtt vagyunk, nálam lakik,de ő a szülővárosát adta meg és hogy egyedülálló.
Hogy lehet ilyen hülye valaki,minek égeti le magát?
Mi a véleményetek?
Persze,hogy rákérdeztem!
Azt válaszolta,a régi haverjait kereste.De akkor ezt minek kell előttem titkolni?Hülyének néz,teljesen nyilvánvaló.
Ja,és az új autóját és új munkahelyét be tudta írni!
Kérdező: de határozottan kérdeztél rá, jelezve, hogy neked ez sértő, és a családi állapotra is rákérdeztél?
Vagy csajozni akar, vagy szégyell téged, mindkét esetben szakíts.
Egyik valaszolo teljesen oszinten kijelenti, h csakis azert nem irja at h kapcsolatban(fel perc) mert lusta hozza?😂😂😂 kozben meg ide fel oldalakat begepel
Na mindegy, a kerdesre valaszolva, amugy sem bizol meg benne vagy ez ag egyetlen?
ma 19:25
Én voltam. Igen, mert fórumozni szórakoztató, a facebookon adatokat állítgatni meg nem szórakoztató :D
Amugy nem beszolni akartam, csak eleg vcicesen hangzott. Mert valszeg nem lusta vagy, csak nem erdekel, ez az igazi ok.
En annyival letudtam h nem lathato a csaladi allapotom,egyreszt senkinek semmi koze hozza, masreszt szerintem nagyon ciki, mikor emberek nagy buszken kiirjak h kapcsolatban, majd mikor szakitanak letiltjak a csaladi allapotot h senki se lassa. H egyedulalloak lettek az sunyiban tortenik :D na elertem a targytol ne haragudjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!