Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyereket akar, én nem?
Nem jelentem ki 100%-ban, hogy egyáltalán, soha nem akarok gyereket... De a következő néhány évben biztosan nem. Persze, a környezetemben mindenki piszkál már, hogy 25 éves vagyok, ideje lenne szülni, és hasonlók, de nem veszek róla tudomást.
Egyszerűen nincs meg bennem a vágy egy gyerekre. Én nem vagyok olyan, mint a legtöbb nő, hogy egy gyerek láttán elájulok, és babusgatom, ölembe ültetem, játszok vele... Nincs hozzájuk türelmem.
A babákat szeretem nézegetni, édesnek tartom őket, de egy 3 évnél idősebb gyerek kikerget a világból.
Főleg, ha kisfiú...
Anyukám óvónő, sokat voltam bent a csoportjában, és rendesen rosszul voltam már a gyerekektől. A lányoktól is, de a kisfiúktól még jobban. Fél óra után idegesítenek, hangosak, erőszakosak, rosszak, köpködnek, harapdálnak, állandóan magyaráznak.... Nem való nekem ez.
Viszont a párom már szeretne egy gyereket.
Neki van egy 7 éves öccse (anyja másik kapcsolatából), szóval ő "benne van" a gyerek témában, én viszont nem! A családban én vagyok a legfiatalabb a 25 évemmel. Egy baba rokonom van, de Németországban lakik, és nem is tartjuk a kapcsolatot. Szóval én nem úgy nőttem fel, hogy tizenéves koromtól egy gyerek volt a közelemben, én nem tudok pelenkázni, öltöztetni, vagy egyáltalán, egy gyerekkel játszani....
A párom pedig igen, és szeretem nézni, ahogy az öccsével bánik, mert teljesen elképzelem őt apának. De magamat nem...
Igazából a párom öccse is idegesít, de ezt nyilván nem mondom el neki, mikor náluk vagyunk próbálkozok a gyerekkel játszani, stb, de idegesít... Mikor beszélgetnénk, ő meg állandóan odajön, magyaráz, oda hozza a játékait, stb....
A párom szeretne már gyereket, de én nem. Most tuti nem. És már idegesít, hogy állandóan felhozza a témát, és mindig olyanokat mond nekem, hogy nincs szívem, egy nőben mindig benne van az anyaság ösztöne, meg milyen már, hogy én nem olvadozok a gyerekektől.... Több vitánk is volt ebből, már a fejéhez vágtam azt is, hogy akkor keressen valaki mást, aki szül neki még idén......
Kiborít a téma, nem értem, hogy miért kéne KÖTELEZŐNEK lennie annak, hogy egy húszas éveiben járó nő szüljön és igenis gügyögjön, szeressen játszani a gyerekekkel, hasonlók....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!