Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Imádom a párom, de egy dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a párom, de egy dolog hiányzik belőle?

Figyelt kérdés

Imádom mindenét úgy, ahogy van, szeretnék minden pillanatot vele tölteni és hosszútávon tervezni vele.

Van viszont egy elég nagy bibi: mindig olyanról álmodtam, akivel egy bizonyos hobbink azonos, mivel számomra ez szinte egy életstílus. Azon ábrándoztam, hogy ezt majd együtt csinálhatom vele.

Viszont ő sajnos kifejezetten nem fogékony rá, hiába mutatott hajlandóságot megpróbálni. Sosem fogjuk ezt együtt csinálni és ez nekem nagy csalódás.

Mit tehetnék? :(

2016. jún. 6. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A parom horus heresy figurakat fest nagyon komolyan tolja es mindig elmondja h mennyire csodalatos lenne ha egyutt festegetnenk es tarsasoznank ezzel.DE pontosan tudja h ez nem hoz engem lazba.A boltban,ahova jarunk ujabb adagokert eddig 1 nerd lanyt lattunk,ugy is nezett ki.Es elfogadta h ez tipikusan nem lanyos hobbi.En speciel orulok h nem mindent egymas szajaban csinalunk.
2016. jún. 6. 15:08
 12/13 anonim válasza:

nem kell csalódásnak ezt átélned. egy hosszútávú, és egészséges kapcsolat titka az, hogy a két fél különbözzön, de hasonlítson is egymáshoz. persze ez alakulhat, nem szabad elhamarkodottan dönteni. ha valóban szereted, akkor szeresd úgy, ahogy van, és tedd félre az elvárásaidat. ha elvárások nélkül tekintesz rá, megtanulod megbecsülni őt, és a kapcsolatotokat is! sok sikert

22L

2016. jún. 11. 23:39
 13/13 omba ***** válasza:
#2-es, hát lassan döntened kell, a párodat imádod-e, vagy azt az elgondolást, amit róla alkottál?
2016. jún. 12. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!