Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet! Van esély hogy folytassuk? Ha igen mennyi?
egy kapcsolatban nincs olyan hogy szünet:(
wagy eggyütt vagy nem
van, akiknek javukra válik a szünet, van, akik csak mégjobban széthúzódnak.
személyes tapasztalat:
én kértem már szünetet, de végül szakítottunk. 1hónapig "sírt" utánam a barátom, és bár sok "fájdalmat" okozott, és nem vtak közös programok szervezve, mégis összejöttünk újra. már reménytelennek tűnt minden. aztán felbukkant egy lány a barátom körül, és megsokszorozódott a ragaszkodásom, nagyon féltékeny vtam, tisztává vált előttem, h amit érzek az még szerelem, és h nem szabad Őt eldobnom magamtól, mert utána már nincs visszaút, elfelejt, és én majd belehalok a szomorúságba..
azóta együtt vagyunk 9hónapja :) örülök neki, h így döntöttem. azt hiszem rossz döntést hoztam a szakítással.
azóta közös progik, lendületes kapcsolat :)
sztem felesleges a szünet...:s nem sok eslyt látok a kis üveggömbömben...
icamama,jósnő79
1. szünetet kér
2. bekerült valaki a képbe
3. alig találkoztok
4. "megfakult a kapcsolat" ergo nem szerelmes
Amit leírtál, abban benne van a válasz sajnos!
Velem is ez történt. Alig találkoztunk már a vége felé, és ezer százalékra volt már valaki más, akit kinézett magának... Nem kellett sok idő a szakításhoz.
Már bocs, de az hogy hetente egyszer találkoztok az egyáltalán nem kapcsolat. Nem szerelmes már beléd. Úgyhogy jobb lesz, ha döntesz. Kell neked ilyen pasi? - És most akár milyen nehéz is, felejtsd el, hogy szereted!
Nem érdemes olyan emberhez ragaszkodni, akinek már nem kellesz.
Hidd el, hogy nem írnám ezt, ha nem történt volna már meg velem is.
Szerintem akkor tartanak az emberek szünetet, ha nem elég határozottak lezárni a kapcsolatot. De nem jó dolog, mert nincs normálisan lezárva és a tudat alatti dolgok miatt nem is tud az ember tiszta szívvel továbblépni, amíg ez nem rendeződik.
25/F
sztem is hülyeség szünetet tartani:S
lehet hogy szakitani akar csak nincs bátorsága hozzáá ezért kérte a szünetet bár nem tudom h a ti estetekbe h van ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!