Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan gondolom azt hogy a párom inkább örülhetne hogy velem van, és most már ideje hogy ő teperjen a kapcsolatunkért?
Igen, te az anyja vagy, az első jól írja.
Dolgozik egyáltalán?
A háztartásból a középiskola alatt is kivehette volna a részét.
A programszervezésből is.
De egyiket se csinálta.
Szerintem a csajok, akikkel beszél, jobban tetszenek neki, mint te, és most próbálja a lakhatást a friss hússal kombinálni.
Gratulálok asszonyom, kisfiú!
Na de komolyan kérdező... felnőtt nők is így tenyésztik ki a férjükből az otthonülő semmirekellőt. Erőn felül is a se_ggük alá raknak mindent, aztán csodálkoznak, hogy a csávó pár év múlva már teljesen természetesnek veszi.
1. Ha ennyire zavar a viselkedése, miért nem dobod ki (mondom ezt férfiként)?
2. Én ismertem ilyet, mint a kérdező párja, csak nőben, és kicsit idősebb korosztályban. Neki egy apuka kellett... A férj eltartotta (a nő nem dolgozott), meg elvégezte munka mellett a házimunka 80%-át. A nő emellett még ivott is és csalta a férjét. Sajnos ez így történt, mielőtt bárki azt hinné, hogy kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!