Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy már csak én harcolok a kapcsolatunkért?
Lehet, hogy ez már csak egy huzavona. Jobb mint a semmi....
Azt, hogy azt mondja h szeretlek az meg manapság csak egy szó mint a bukósisak vagy a kecske.
Mégis mivel ver át, időnként becsúszik neki másik csaj is?
Ha csak ennyi, akkor nyugodtan elhiheted, hogy szeret! Férfi részéről ez csak sport.
Az hogy a csajairól tudsz az csak azt mutatja, hogy nem elég rutinos.
Baráti körömben kapcsolatban jellemzően azok nem csajoznak, akik más csajoknak nem különösebben vonzók. Viszont pont az ilyenek lelkesülnek be jobban, ha egyszer-egyszer adódik nekik egy kaland, és hagynak érte régi barátnőt, vagy akár feleséget, gyereket is. Akiknek viszont ez csak sport azokat nem tudja meghülyíteni egy sportszernek alkalmazott csaj.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez túl vigasztalóan hatott...:)
6-os vagyok.
Az általánosítást most fejezd be mert az mindenki utálja.
Nekem például eszembe nem jutna egy exemmel megcsalni, ez hülyeség ahogy van,akkor már inkább egy újat keresnék(szigorúan elméleti síkon). Valószínűleg simán barátkozik velük. Simán lehet hogy ő/ők is lezárták egymás között a kapcsolatot de attól még mint emberek tetszhetnek egymásnak és akarhatnak csak barátkozni.
Egyébként amíg nem adott rá okot,hogy ne bízz benne bízz benne különben csak baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!