Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nők miért vagytok reggelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nők miért vagytok reggelente ilyenek?

Figyelt kérdés
A barátnőm szinte minden áldott reggel (Kivéve mikor nincs suli) csapkolódik, kiabál, üvölt, veszekszik, és minden tettembe beleköt. Pl.: Hogy mosom a fogam, hogy csinálom azt a reggelit, miért nem ezt, miért nem azt csinálom... És ezekkel rohadtul meg tud bántani, de mikor felhozom, azt mondja hogy nem emlékszik, nem tudja hogy miről beszélek. A nap további részében tök normális, csak reggelente ilyen, és suli előtt mindig haragban válunk el. Ő 18 én 19

2016. jún. 2. 07:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én inkább kómás vagyok reggel. :-) Régebben volt olyan iskolás éveimben, hogy elaludtam, és kapkodtam, de csak akkor estem neki a családtagoknak, ha elpakolták a cipőmet a szekrény mélyére, ráadásul nem is párban, szóval fél párokat kerestem. No, de ezt megoldotta az, hogy az aktuálisan használt cipőimet bepakoltam az ágyam alá-mellé. Viszont amit a te barátnőd csinál, az még ilyenekkel sem indokolható. Ha meg nem emlékszik utólag, mit csinált, akkor vagy hazudik, vagy valami nem egészséges okból kihagy a memóriája.
2016. jún. 2. 10:48
 22/29 anonim ***** válasza:
bevallom töredelmesen én ma csapkodtam, de nem amiatt amit csinált, hanem amit nem csinált, 0 szex hónapok óta.
2016. jún. 2. 11:28
 23/29 anonim ***** válasza:

Az első kv-ig én is morgós vagyok, meg utálom a világot, de attól nem a páromon verem le, épp csak nem szólok hozzá. :)

Ha kérdez, válaszolok, de kb. fél szavakban. :D

2016. jún. 2. 12:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem minden nő ilyen. Én sem vagyok reggel ilyen, nyilván a barátnőd ideges a suli miatt, utálja, emiatt már úgy ébred hogy idegbeteg és elege van a világból is.
2016. jún. 2. 13:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Boldogtalan és kiegyensúlyozatlan. Az, hogy folyton beléd köt meg jelzi, hogy az agyára mész. Alapjáraton senki nem ilyen, aki nem akar torkokat átharapni, illetve biztos de. Ez a lány boldogtalan veled és az életében. Napközben pedig lehiggad a barátok, barátnők miatt. Milyen amikor találkoztok napközben és mondjuk ott vannak a barátai?
2016. jún. 2. 15:45
 26/29 anonim ***** válasza:
:(
2016. jún. 2. 16:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk. Csak a te barátnőd nem normális
2016. jún. 2. 17:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez nem a nők, hanem a barátnőd... Óriási a különbség.

Én általában remekül szórakozom reggel, mert mindig történik valami vicces a környezetemben:) DE főleg magamon nevetek.

És soha, semmilyen körülmények között nem tudnék így viselkedni azzal az emberrel, aki a társam. Akár rohadt fáradt, akár depis vagyok éppen.

22L

2016. jún. 2. 17:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Én utálok reggelente kelni. Alapból morcos vagyok reggel de ha fel is keltenek… Ha nem a saját ébresztőmre kelek és nem akkor, mikor én akarok, vége az illetőnek. Barátom hozzám se szól.
2023. máj. 26. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!