Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők miért vagytok reggelente ilyenek?
Ez nem "mi nők", ez a barátnőd, és nem tudom, mi baja van. Lehet, hogy haragszik a világra, amiért fel kellett kelnie.
Én csak zombi vagyok ébredés után, a párommal kb nem szólunk egymáshoz pár szót leszámítva még egy fél óráig minimum, amíg mindketten rendesen fel nem ébredtük úgy igazán. De csak csendben elvegetálunk egymás mellett (mint pl most), nem veszekszünk meg csapkodunk, ahhoz nekem nincs erőm, és szerintem a kedvesemnek sincs :D
Akkor, ott helyben kérdezd meg egyszer, hogy mégis, mi a fene baja van.
Hát én nem vagyok ilyen.
Mondjuk én sírva keltem minden nap, mikor délelőttös műszakba mentem, és reggel 4-kor szólt az ébresztő :D de sose bunkóztam a párommal. Most attól hogy te épp ilyet fogtál ki, a többi nő nem fog tudni válaszolni a kérdésedre.
Nekem a pasim volt ilyen.
Hamar bele is untam...
Akkor is fáradt volt, ha épp 12 órát aludt, és fel kellett kelni, pláne ha fel kellett keltenem, onnantól nem lehetett kibírni a következő pár órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!