Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem miért nem akar takarítani?
Figyelt kérdés
Már többször számon kértem rajta. Mindig talál rá valami magyarázatot. Mintha nem érdekelné a rend. Bezzeg facebookon minden nap ül legalább 1 órát. De Már 1.5 hete nem lett takarítva, úgy néz ki a ház, mint a putri lassan. Sokszor sikerült rávenni, hogy legalább hetente takarítson, de amint nem szólok magától nem áll neki soha.2016. jún. 1. 11:20
31/40 anonim válasza:
Mert nem bántja a szemét a szemét.
32/40 A kérdező kommentje:
Arra akartok utalni, hogy igénytelen ilyen téren?
2016. jún. 2. 14:17
33/40 anonim válasza:
Szerintem aki koszos lakásban lakik, az igénytelen. Tökmindegy, hogy férfi vagy nő. Bárki nekiállhatna és elmosogathatna. Ha senki nem csinálja meg, akkor mindenki igénytelen, hisz nincs igényük rá.
34/40 anonim válasza:
Takaríts te. Nem nehéz megfogni a seprűt, hidd el.
35/40 A kérdező kommentje:
Felidegesítenek azok a kommentek, amikben azt írják, hogy takarítsak életem végéig kizárólag mindig én!
Azért az nagyon nincs rendben, hogy csak én takarítók férfi létemre a másik meg szarik rá.
2016. jún. 6. 18:08
36/40 anonim válasza:
Tényleg, eltelt egy hét, sikerült azóta valakinek kitakarítania? :)
Vagy még mindig a gittet rágjátok? :)
37/40 anonim válasza:
Kedves kérdező!!! Miért nem csináltok munka megosztást?? Aztán mindenki csinálná a saját munkáját a ház körül...... NINCS olyan h csak a nő vagy csak a férfi takarítson..... FELNŐTT EMBEREK VAGYTOK, TUDNOTOK KÉNE KOMMUNIKÁLNI!!!!!!!!!!!!!!! Amit láthatóan sajnos nem tudtok...... szánalmasok vagytok mind a ketten. A feleséged azért mert trehány (a leírtak alapján, lehet hogy a probléma egészen máshol van, de ha így van, azt meg cseszi elmondani neked), te meg azért vagy szánalmas mert ide írod ki a kérdést, ahelyett hogy megbeszélted volna vele!! Különben is, amikor megkérted a kezét és összeházasodtatok, akkor már rég ismerned kellett volna hogy milyen. Ha addig nem volt ilyen trehány, akkor keresd szépen magadban a hibát!!!! Mert valami oka van..... Ja, és kérdezőcske, a nő nem arra született, h az egész házat végig suvickolja, meg 4 fogásos meleg vacsival várja haza minden nap a férjét, és utána még téged kényeztessen.... te ezért mit adsz neki cserébe?? Nem lehet hogy elfelejtetted őt NŐként kezelni?? Gondolkodjál már el..... nem mindig a másik a hibás kedves!
38/40 anonim válasza:
#36 Valszeg a csótányok már elhordták a kajamaradékokat, szóval azzal már nem kell törődni. Ne aggódj kérdező, már nem kell sokáig várni és megjelennek a patkányok, amik elijesztik a csótányokat...
39/40 anonim válasza:
Istenem....
Igazad van! Nekem a bőr leégne a képemről ha nem takarítanék hetente, nem bírom a mocskot, még így is hogy sokat dolgozok. Persze a párom is besegít, sőt most ő vn itthon mert fáj a háta, és szó nélkül megcsinálja amit meg kekk (meg tud). De szerintem egy nőnek elég szégyen ha piszkos!
40/40 anonim válasza:
"Azért az nagyon nincs rendben, hogy csak én takarítók férfi létemre a másik meg szarik rá."
Miért, ha csak a nő takarít, az rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!