Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem miért nem akar takarítani?
Oké. És az hogy néz ki hogy anyuci nyomogatja a fészbúkot, apuci meg takarít, mosogat, mos,gyerekkel foglalkozik stb.?
Azt ne mondd hogy nem válik a párja szemében papuccsá.
Én már végigcsináltam ezt egyszer, tudom...
"Én is kértem,hogy mosogasson el. Jó, elfog. Persze napokkal később se mosogatott el, mikor meg meguntam és elmostam akkor jött,hogy de hát ő el akart mosni.."
Ugyanez a sztori sajnos itt is. Mindig én kezdem el a takarítást holott nem is az én dolgom lenne.
Apropó, mióta van ez?
Mindig ilyen volt? Ha igen, miért vetted el?
Ha nem, valami más is lehet a háttérben... Nem akarnék találgatni...
Semmi más nincs a háttérben. Néha néha elmosogat.
De miért jöttök ezekkel a nyaggató, idegesítő kérdésekkel, ahelyett, hogy válaszolnátok érdemben a feltett kérdésemre?
"Oké. És az hogy néz ki hogy anyuci nyomogatja a fészbúkot, apuci meg takarít, mosogat, mos,gyerekkel foglalkozik stb.?
Azt ne mondd hogy nem válik a párja szemében papuccsá.
Én már végigcsináltam ezt egyszer, tudom..."
Természetesen ez sem jó felállás, az a jó, ha egyensúly van, ha egyik fél sincs túlterhelve. A szüleim ezt meg tudták oldani. Oké, most kicsit zűrösebb a helyzet náluk, mert anyám beteg lett, de ez speciális helyzet.
Kérdező, azért kérdeztünk vissza, mert erre nem tértél ki, és egyáltalán nem mindegy, milyen felállásban várod ezt a nejedtől. De szerintem ha végiggondolod, ezt te is belátod. Sajnos, nem minden férfi házias, és volt már itt arra példa, hogy a láblógató társaid sértődtek be, hogy mi az, hogy a nejük nem szolgálja ki őket, miközben mindketten ugyanúgy dolgoztak egyébként, csak apuci úgy gondolta, hogy otthon már ő nem segít be semmit, azt vigye egyedül az asszony még a munka mellett pluszban.
Szóval csak pontatlan volt a kérdés.
Basszus, takaríts ki Te! :-)
Hülye pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!