Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem 3 éve, hogy szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
Tegnap elhivott volt barátom discoba, és smárolgattunk. Tegnap előtt szakitott barátnőjével, akit imád 1 évig jártak. Kb 4-5-ször eljátszották ezt, de a csaj mindig visszakönyörögte magát hozzá, de tegnap a discoba a csaj azt mondta neki, hogy ott van a másik barátja haggya mostmár békén.A pasi megesküdött, hogy soha többé nem békülnek ki, meg amugy is sok dolog kiderült a csajról. Szerintetek végleg vége? Vagy ez olyan mint a többi? Hogy tudnám vissza szerezni, 3 éve szeretem, minden este miatta sirok, már a barátomat is ott hagytam ma miatta.Előre is köszönöm a válaszokat. 18/L2010. ápr. 11. 13:18
1/6 anonim válasza:
ha annak a lánynak már másik barátja van akkor, nagyobb a valószínűsége hogy nem megy vissza a te szerelmedhez
Tegnap ha smároltatok és a fiúd is volt az a fiú, akkor gondolom ennek biztos lesz folytatása, csak gondolj arra hogy mivan ha a másik lányhoz ő megy vissza,
várj valamit nem értek hogyan vissza??? neked ő már volt a pasid?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen már kétszer jártunk, remélem igazad van, köszönöm, hogy írtál.
2010. ápr. 11. 20:18
3/6 anonim válasza:
több lehetőséggel lehet számolni.. 1: veled vígasztalódik,és azért smárolgatott a discóba.. 2: féltékennyé akarta tenni a volt banőjét veled.. 3: folytatni szeretné és igy adja a tudtodra.. .. de csak te érezheted hogy milyen volt veled..hogy érez e még irántad többet mindt barátság..:) amugy valószínűleg a lánnyal már vége véglegesen..most szabad a pálya ugyhogy megszerezheted..! hiszen tudod..: mindenre képes vagy! :) sok szerencsét:P
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon biztató. nagyon aranyos vagy. De csak azután smároltunk miután a volt csaja hazament. kb éjfél után. nagyon köszönöm
2010. ápr. 13. 18:43
5/6 anonim válasza:
Sajnos szerintem nagyon sok a viszonzatlan szerelem,és már megtanultam kontrolálni az érzéseim,az élet megerösiti az embert,a sok átvirasztott éjszakák,a szivet roncsolják,de egyben erösitik is.."Ábrándozás az élet megrontója"
6/6 A kérdező kommentje:
Szia.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
De mindenki aki ismeri a fiút és a lányt, azt mondták, hogy ennek tényleg vége.Bocsi nekik jobban hiszek.De azért köszönöm a válaszodat.
2010. ápr. 13. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!