Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 napom van. Mit csinaljak hogy vissza szerezzem? :S szeretem ot:/
A volt baratomat meg mindig nagyon szeretem:S Meghalok erte.Probaltam mar tullepni rajta volt azota masik kapcsolatom is de nem ment.:/
O 1 hete szunetel a mostani baratnojevel es még van 1 napom hogy valamit kezdjek az egesszel..Szerintem amelyik kapcsolatban mar szunetelnek az mar reg nem jo..
De fogalmam sincs mit tudnek tenni..mert tudom meg o is szeret engem mert a mai napig kicsimnek szolit es neha azt is mondja nekem hogy milyen jo lenne velem lenni szoval en sem ertem igazan az egeszet..
A lenyeg a lenyeg..mit csinaljak vagy milyen legyek vele?
kozeledjek fele vagy ne? legyek hozza kedves es beszeljek vele szepen vagy mit tegyek? Mert igazabol o se tudja hogy mit akar.
Elore is koszonom a valaszokat:)
Bocsi de nincsen ekezetem:/
L/16
F/17
Nemtudnek vele beszelni mert felek hogy meg baratilag is elvesztem:S
Es nemtudnek ennyire megalazkodni elotte hogy szerelmi vallomast tegyek erte mikozben baratoje van:S
NINCS MIT VESZTENED!!! HA SZERET úgyis visszamegy hozzád , ha pedig elveszíted "barátként" legalább könnyebben fogod felejteni őt! Bár szerintem a kis srác igen csak elsakkozik köztetek!
Bár szerintem ez a kicsim szólitás meg stb. dolog nem egy barátságra utal úgyhogy nem is értem miért mondod hogy barátok vagytok :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!