Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hogy szerezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
kb 2 éve van egy b.nőm és kb 6 hónaponként rájön egy ilyen 2-3 hetes roham hogy ő ki akar dobni ok nélkül és a végén általába minden megy tovább de most megint kezdi..:S hogyan szoktassam le róla?XD nagyon szeretem a csajt és nemszeretném elveszíteni.. 15F(és b.nőm is 15)
2010. márc. 20. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
poffozd fel térjen észhez
2010. márc. 20. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:

beszéld ezt meg vele

ezígy nem kóser o_o

nemtudok mit mondani

2010. márc. 20. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Újíts be valamit, hogy ne legyen egyhangú, és unalmas a kapcsolat. Vagy vedd el gyorsan feleségül!
2010. márc. 21. 00:04
 4/5 A kérdező kommentje:

15 évesen vegyem el?:O hmm nemrosz ötlet..:D

most biztos nemtudnám vele megbeszélni mert csak azthallanám tőle hogy NEM NEM NEM de egy hét mulva meg biztos hogy újra a régilenne mert visszakönyörögné magát és hát csak ennyi hibája van..:S:D

2010. márc. 21. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek a fenti válaszadóval.

Mutass egy kicsit újat.

Ha tudod,hogy valamit szeret,akkor add meg neki(2 év alatt tudni kell)

Akár egy hely vagy egy tárgy,sport akármi.

És légy megértő,kicsit komoly,de legyen humorod is.

Ha összevesztek,neked kell lépned,hogy megtartsd,mert nálam ez mindig így van.

Én is ugyanígy érzek a barátnőm iránt,úgyhogy remélem segítettem:)

2010. márc. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!