Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt is letagadja amit a saját szememmel láttam?
Figyelt kérdés
Szerintem ez már komoly betegség a páromnál.
Hétvégén találkoztunk az egyik régi ismerősével.Előttem nem is köszöntek,de láttam,hogy a párom őt nézi,miközben megcsókolt.Aztán kitalálta hogy menjek be egy fagyizóba,ő meg beugrik egy másik boltba.
A sarkon ahogy eltüntem,a lány után ment,beszéltek is.
Én kiültem a teraszra,később a párom is és mikor jött visszafelé a lány,nem köszönt(páromnak se).
Nem gyanús egy kicsit?
Párom mindent tagad,azt mondja nem is látta a lányt,pedig a szemét se tudta róla levenni,egy vak is észrevette volna hogy bámulja.
Miért nem köszöntötték egymást előttem?
Én,ha ilyen szitu van,be is mutatom a párom,nem elbújok egy idegennel.
Mi a véleményetek?
2016. máj. 31. 05:39
11/13 anonim válasza:
Valószínű nem ez az első esett hogy hazudik...
ha meg akar ugy is megcsal.
12/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy beteg, van/volt köztük valami.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom hogy hazudik,de már nem is érdekel! Ennél jobbat érdemlek,legyen boldog vele!
2016. máj. 31. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!