Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom jó szándékkal, de folyamatosan kritizál. Ti mit tennétek?
Uhhh *.*, számomra így lennél jó, de a párodnak nem.. Mond meg neki, hogy nem tudsz változtatni ezen :O, nincs annyi erőd rá :O..
F
Ha te jól érzed magad így, akkor mondd el neki őszintén, hogy megbánt ezzel.
Én egyébként 156 centi vagyok, és 47 kiló. Magamból kiindulva nem hiszem, hogy annyira vészesen gebe lennél.
Nem is úgy értettem hogy vészesen gebe vagyok :) tudom hogy nem fitness modell alakom van de szerintem a magasságomhoz teljesen arányos. Derekam, csípőm sincs kb, szóval esélytelen hogy olyan félgömb fenekem legyen mint amire ő vágyik :D így értettem.
Mondogatom mindig hogy nekem így megfelel,de mindig az a válasz hogy higgyem el, sokkal jobban tetszenek megamnak is ha izmosabb lenne meg formásabb a fenekem.
Nekem nem tűnik jószándékú kritikának, gondolom ugyanígy néztél ki mikor összejöttetek is, így én nem igazán tartom jogosnak, ezzel csak a te önbizalmad rontja.
Ha én jól érzem magam így, biztos nem edzenék többet.
Amúgy a leírtakból szerintem jó alakod lehet. :)
A nagyon vékonyra írtam :) Én nem tartom magam annak, teljesen normális alkatom van, bár te talán egy hajszállal vékonyabb lehetsz nálam.
Szerintem mondd el a párodnak, hogy te eldöntöd, hogy hogyan érzed jól magad, hogy tetszel magadnak.
Nem szeretem azokat az embereket, akik ennyire irányítani/alakítani akarják a párjukat. Lehet, hogy csak nem veszi észre magát, szóval ne érts félre, nem bántani akarom. Ülj le vele, és mondd el neki ezt őszintén. Ennyit tehetsz.
Aranyos vagytok hogy írtatok nekem, köszönöm szépen :) hát igen, a jó szándékú lehet nekem is "jó szándékú" volt....hogy magam előtt sem akartam elismerni hogy ő tényleg csak a maga ízlésére akar formálni :/
Azt az elvet támogatom hogy törekedjünk arra hogy tetszünk a párunknak, meg ne hanyagoljuk el magunkat, de en abszolút jol érzem magam a bőrömben, nem érzem úgy hogy igénytelenül néznék ki, ezért esik kicsit rosszul. Mindig azzal érvel hogy ő csak a javamat akarja, mert tény hogy háj egy gramm sincs rajtam, és hogy kemény edzéssel milyen szuper testet tudnék magamnak varázsolni, meg hogy ne elégedjek meg a kevesebbel. Értem én az ő oldalát is, de ha nekem így jó, és szerintem az összkép nem vészes, akkor miért is csináljam? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!