Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg másba vagyok szerelmes?
Hát, ha már nem akarod, hogy a pasid hozzád érjen, akkor tényleg a másik iránt kezdtél el érzelmeket táplálni.
Ha humánus vagy, akkor megbeszéld a pároddal a dolgokat és inkább szakítsatok.
De lehet, hogy csak fellángolás, mert éppen sz..r a kapcsolati helyzetetek. Akkor viszont elég genyó dolog tőled, hogy ahelyett, hogy a jelenlegit javítanád meg, már más után nézel.
Hát igazából közös az érdeklődési körünk, meg mindig kedves velem, elsőre megnyílt nekem és én is neki,pedig én nem vagyok ilyen, és ő sem beszélget mással, főleg nem ennyit.
Talán a sok veszekedés miatt van ez, hogy már nem bízok a mostani barátomban, vagy nem tudom... talán csak az újdonság.. ez az, hogy nem értem saját magamat, mert eddig hiába beszélgettem más sráccal, nem éreztem hasonlót... (??)
Lehet fellángolás,lehet nem.
3 hete ismered, vagyis inkább nem is ismered.
19 éves korod óta kapcsolatban vagy.
Ritka,ha valaki ilyen fiatalon ismeri meg a társát egy életre.
Lehet kihült ez a kapcsolat, dehát nulla infóból nehéz bármit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!