Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ezen kiadva egyes nők? Miért az érzelmi zsarolás utána?

Figyelt kérdés

Azon, hogy a férjük vagy barátjuk, amennyiben gyerekük születik, apasági tesztet végeztetnének, akár nyíltan kimondva, akár titokban. Többen "válóoknak" meg "ijesztőnek" titulálják. De "ijesztőbb" az, hogy sokan azonnal érzelmi zsarolással kezdtek operálni.

Mi is ezzel a problémájuk? Talán van valami titkolnivaló? Nem jött be a terv, hogy a bikaszerető gyerekét felneveltetjük a családcentrikus balekkal? Vagy orrba-szájba ment a megcsalás és ki tudja kié a gyerek? Vagy csak nehéz lesz kimagyarázni azt, hogy a szeretőnek miért lehetett gumi nélkül, otthon pedig kemény háziszabályok vannak?

Rengeteg férfi nevel fel úgy gyereket, hogy csak azt hiszi, hogy az övé volt, közben pedig azé a jóvágású, izmos, nem túl eszes férfiúé aki szerelések örvén tartózkodik állandóan a házában mikor korábban ér haza a műszakból. Miért is baj, ha a férfi biztosra akar menni? Aki nem hülye, az tudja: ha kiderül a csalás, úgy repül a nő a kapcsolatból és a házból is, hogy csak úgy csörög. A tenyénszbika pedig nem fogja befogadni, mert rajta kívül van még 3-4 másik nője, és amúgy is szerető-garzonban él.

Még rosszabb az érzelmi zsarolás, amivel elejét próbálják venni a teszt elvégzésének. "Hinned kell nekem" meg "te nem bízol bennem" meg ehhez hasonló nagyszerű érvek hangzanak el, amiknek célja a lehetséges lebukás elkerülése. És úgy állítják be, hogy a férfi a gonosz, akit emiatt nagyon utálni kell. Ha pedig titokban végzi el akkor ha kiderül, hogy a nőnek volt igaza és lebukik a férfi akkor őrjöngés, ha nem akkor is a férfit beállítva hibásnak "titkolózás" és "kavarás" miatt. Érdekes módon a megcsalás és zabigyerek felneveltetésének terve, amelyeket ő követett el nem számítanak...

#megcsalás #apasági teszt #a férfiak harmada #nevel olyat aki #nem is az ő gyereke
2016. máj. 28. 11:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
11%
Omba a Jay és Néma Bob visszavág filmből az, akit kidobott Jay a kocsiból :D tisztára ő ugrik be róla, már bocsi
2016. máj. 28. 19:31
 102/122 A kérdező kommentje:

Heil, mein führer!

Amúgy pedig sok szerencsét a feleséged oldalági zabigyerekeinek pesztrálásához.

2016. máj. 28. 19:32
 103/122 anonim ***** válasza:
50%

Elég érdekes kérdés ez.

Ha nekem lenne gyerekem és férjem, s felmerülne a kérdés / kérés. Utána már meg sem állnánk az apasági tesztig. Szépen megcsináltatnánk, s, ahogy más is írta, elválnék.

Mert elárulva, r*b*nek titulálva érezném magam.

Vannak ilyen aljas nők, de engem, ne hasonlítgassanak ilyenhez. Ha ilyennek gondol, miért velem akart gyereket vállalnI?

Miután megtudta,hogy igen, tőle van a gyerek, ha még szeretné látni, akkor jöhet megnézni, két hetente elvinni.

Azok a nők, akik meg, megcsalták valamikor a párjukat, teljesen megérdemlik,hogy náluk legyen apasági teszt. S azok ne háborogjanak. Illetve, valamiért felmerül pl. kiderül valami hazugság, akkor is.

Az egyik válaszoló írta, hogy kötelezővé és ingyenessé tenné az apasági tesztet, ezzel teljesen egyetértek. Ebben az esetben, nem érezném megalázva magam, hogy apasági tesztet csináltak a gyerekemen. Meg olcsó nőnek titulálva sem, mert csak egy rutin eljárás lenne. Elvégre szégyen, amit néhányan megengednek maguknak.

2016. máj. 28. 20:14
 104/122 A kérdező kommentje:

Ezért lenne jó, ha mindenkire vonatkoznának a szabályok. Ugyanígy amit az egyik figura kért, az AIDS teszt mindkét nemnek kötelező lenne éves szinten.

2016. máj. 28. 20:19
 105/122 anonim ***** válasza:
50%

103-as vagyok.

Igen, az úgy jó lenne,ha bevezetnék a kötelező és ingyenes apaságit (ugye,ha kötelező, mi nők nem úgy vennénk,hogy cafk**knak vagyunk titulálva,ha nem csak rutin eljárás.) Illetve a férfiak is megnyugodnának már, aki nem bízik a feleségben. Mondjuk, az is elárul valamit,ha ennyire bizalmatlan valaki. Ha valaki nem bízna a párjában ennyire, jobban tenné,ha elhallgatná, inkább. Ha lenne, ez az ingyenes apasági teszt. Mondjuk szerintem minden férfinek egy kicsit megnyugvás lenne, illetve egy szinten, a stabil kapcsolatokat, még stabilabbá tehetné. Hogy megbízott a párjában, úgy gondolta, hogy övé a gyerek és tényleg az övé.

Az is valószínű, kicsit nőne a válások a száma. De aki, ilyen, az meg is érdemli.

Az AIDS teszt sem lenne hülyeség. Főleg a tizenéveseknél..

2016. máj. 28. 20:32
 106/122 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező te tényleg ennyire hülye vagy? Olyan verzió nincs számodra, hogy a nő hűséges ezért esik rosszul neki az apasági tesztnek még a gondolata is mivel soha nem adott okot a kételkedésre??? Tényleg ennyire megkeseredett vagy? Elég szánalmas, de neked ez miatt nem kell aggódnod nem hiszem hogy van olyan idióta aki felcsináltatja magát veled, vagy akár csak kapcsolatba bonyolódik.
2016. máj. 28. 21:09
 107/122 anonim ***** válasza:
100%
85# de nem érted, hogy ő nem csalta meg a férjét erre írta ezt a reakciót és én is ezt tenném.
2016. máj. 28. 21:19
 108/122 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező ne szaporodj így is van elég hülye, és így nincs gond, hogy tiéd e a gyerek.
2016. máj. 28. 21:22
 109/122 anonim ***** válasza:
66%

Én simán beleegyeznék egy tesztbe... rögtön azután, hogy a férjem lefagyasztat némi spermiumot, és elkötteti magát. Megértem, hogy nem akarja az állítólag mástól származó kölköt nevelni, de ő is értse meg, hogy én meg nem akarom, hogy bármikor bárki bíróságra cibálja, és pár kölöknyi tartásdíjjal megcsappanjon a családi kassza. Ráadásul így nagyobb a bizonyosság, hogy a következő gyerek tőle van, ugyanis csak akkor eshetek teherbe tőle, ha felhasználtunk a lefagyasztottból. És persze ügyvéd előtt írunk egy szerződést, hogy ha mégis potyogtatott valahova a házasság előtt, akkor kártérítést fizet nekem a házasságunkra elvesztegetett időért. Szerintem ez így igazságos.

Viccen kívül, annyira idióta vagy, hogy még trollnak se vagy jó.

2016. máj. 28. 21:33
 110/122 anonim ***** válasza:
0%

B.ssz.tok meeeeg!! Ezeken akkirát röhögtem kiesett au utolsó szál cigim a 10.ről!!! Szombat van venni se tudok!

Ès holnap mit szólnak ultrahangon ha füstösen megyek 12hetes ultrahangra??

Különben is a sört nem lehet cigi nèlkül inni! "Fèrfiak"vagytok, tudhatnátok....

2016. máj. 28. 22:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!