Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akik megcsaltátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik megcsaltátok a feleségeteket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándultam az évek alatt abból, hogy hozzámenjek egy férfihoz is, mindenhol válásokat lehet látni, megcsalt feleségeket (persze férjeket is, de most a saját oldalamról szeretnék beszélni), akiket többnyire el is hagynak, mert nem tudnak velük tovább élni, nem felelnek meg a férfi elvárásainak, megunják őket, nem látják már bennük a nőt, stb.

Arra lennék kíváncsi, hogy aki megcsalta vagy csalja a feleségét még most is, az mi okból teszi/tette, mi az amit már a feleségétől nem tud megkapni, vagy miért nem kívánja már őt?

2016. máj. 26. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
Akkor ki lehet nyitni a száját az embernek és el lehet mondani mi a gond.Én is volt,hogy szóltam,hogy havi 1 szex édeskevés és ha így marad akkor következménye lesz,érdekes mód rögtön észbe kapott a kedves!
2016. máj. 28. 07:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szex egy furcsa dolog nem olyan mint az ebed hogy jar.

Kolcsonossen ugy kell viselkedni hogy megjojjon a kedv hozza.

Bics de ha a ferjem egesz este barataival molyol es itthon sincs akkor nem szexelunk nem urito edeny vagyok.

Udvaroljon kedveskedjen ereztesse hogy kivan es szeret.

2016. máj. 28. 09:09
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

22-es. Ott a pont! A pasik azt hiszik, h alanyi jogon jár a szex, "mert a barátnőm vagy", "mert a feleségem vagy", "ez házastársi kötelezettség".

De ha nincs velem egész nap és nem kedveskedik (és itt most nem csupán az előjátékról van szó, hanem bármilyen gesztusról, akkor mehet. Szexelni tud az ember bárkivel, ahhoz nem kell együtt lenni...

Én amikor megmondtam a pasiknak, hogy nekem ez nem elég, mert a lelkemet nem elégítik ki, így testileg sem érzem a dolgot, akkor sem történt semmi, pedig nagyon igénylem, hogy foglalkozzanak velem. Nem kell nagy dologra gondolni! Elég egy váratlan sms, hogy "Szia Drágám! ..."

2016. máj. 28. 11:15
 24/27 anonim ***** válasza:
17%
Jah,ha nem kedveskedik,akkor meg megvonjátok a szexet,ezzel büntetitek.És csodálkoztok,ha megcsal.Senki sem "ürítő edény" (milyen kifejezés ez már...) de a szex alapja egy kapcsolatnak,ne kelljen már körbenyalni senkit azért,hogy szeretkezzen a párjával,normális esetben ez nem olyan amit ki kell érdemelni bármelyik félnek is.Szerintem 29/NŐ
2016. máj. 28. 14:27
 25/27 A kérdező kommentje:

24-es, nem a kiérdemlésről van szó, hanem arról, hogy milyen jeleket küld a másik, ebből fakadóan csinál-e kedvet a szexhez.

Neked sem tetszene, ha úgy bánna veled a férjed, mint egy darab ronggyal, de azért "beléd akarna mászni"...

Ezzel csak undort vált ki és nem vonzalmat.

Ha eléd raknak egy tál kaját, de érzed, hogy moslék szaga van és úgy néz ki mint amit odahánytak, akkor nem szívesen eszed meg, nem szívesen "érintkezel vele", mert undort vált ki belőled.

Remélem érted a lényegét.

De elég baj az, hogy ezt pont egy nő nem érti...

2016. máj. 28. 15:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Szex nem alapja a hazassaguknak

Szex egy labilis alap lenne

Mert ugye lehet az egyik beteg vagy balesetett szenvedett vagy terhes es akkor rugjuk a hazassagot?

A szex inkabb a hazassag kenoolaja

Segit kozel kerulni egymashoz es kotodne de abszolult nem alap vagy kotelezo kotelesseg.

2016. máj. 28. 17:35
 27/27 gehacsek válasza:
63%
Fiatal voltam, tapasztalatlan, elcsabitottak. Menyasszonyom volt, de utána sokszor megbantam.Egy alkalom volt csak,utána közölte a hölgy, hogy csak egy hétvégét akart Pesten tölteni, Pécsi volt,de emiatt hazakoltoztettem a páromat. Fasz voltam! Utána újra osszejottunk, de a tüske megmaradt. 6 évig voltunk együtt, nagyon szeretett volna gyerekeket, én meg akkor még nem.18 volt, én 21.24,27 amikor szetmentunk. Azóta neki is lett négy gyereke 2 férfitól, nekem is 4 gyerekem van 3 nőtől. Ha újra kezdhetnem, nem tudom, hogy bármit máshogy csinálnék e, mert szeretem a mostani páromat is.
2020. jún. 18. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!