Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akik megcsaltátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik megcsaltátok a feleségeteket, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándultam az évek alatt abból, hogy hozzámenjek egy férfihoz is, mindenhol válásokat lehet látni, megcsalt feleségeket (persze férjeket is, de most a saját oldalamról szeretnék beszélni), akiket többnyire el is hagynak, mert nem tudnak velük tovább élni, nem felelnek meg a férfi elvárásainak, megunják őket, nem látják már bennük a nőt, stb.

Arra lennék kíváncsi, hogy aki megcsalta vagy csalja a feleségét még most is, az mi okból teszi/tette, mi az amit már a feleségétől nem tud megkapni, vagy miért nem kívánja már őt?

2016. máj. 26. 20:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10-es, csak azért mert van rá lehetőség és alkalom?

Ez elég elkeserítő... :(

És mi van azzal, hogy mennyire erős a házasságotok? Elvégre kísértés mindig is volt, van és lesz...

2016. máj. 27. 08:07
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

11-es

A tapasztalatom szerint a nők általában túlértékelik magukat, illetve a hozzájuk fűződő viszonyunkat.

A mai napig nem értem, hogy miért is gondolja egy átlag nő, hogy őt élete végéig kívánni fogja egy férfi?

Még ha a nő sose változna(nem öregedne, szottyosodna), akkor sem valós elvárás.

Persze teljesen egyet tudok érteni veled és magát a házasságot is eléggé idejétmúltnak tartom. Egyszerűen felejtős az egész ahogy van.

2016. máj. 27. 09:45
 13/27 A kérdező kommentje:

12-es, úgy beszélsz, mintha a nő valami elhasználható árucikk lenne...

És te nem öregedsz? Nem leszel potrohos, szőrös, vén öregember?

Egyre több az ilyen mentalitású ember, ezért látom úgy, hogy értelmét veszti a házasság.

Fogyasztói társadalomban élünk, na de most már az ember fogyasztandóként tekint a másik emberre is?

Ez gusztustalan!

2016. máj. 27. 12:14
 14/27 anonim ***** válasza:
8-as a nők legnagyobb ellensége saját maguk....esélyünk se lett volna megmenteni téged a férjedtől aki így állt aztán hozzád....ha lány szól neked hogy megcsalásra hajlamos az ürge (meg egyébként is link alak) akkor arra rásütötted volna hogy irigy...ha pasi mondja az meg megkapta volna a féltékeny jelzőt....csak tudnám mi jár a fejedben mert a hasonló sorsú nők ekkor szokták bebeszélni maguknak hogy "akit előzőleg lekoptattam a későbbi férjem miatt az minden bizonnyal még rosszabb lett volna..."
2016. máj. 27. 17:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Nőként szólnék bele a dologba, mert lett volna lehetőségem arra, h kavarjak olyan emberekkel is, akiknek még a barátnőjét vagy a jegyesét is ismertem (tehát a nőt, akikkel össze szeretnék kötni az életüket!!!!)

Szóval ez nem az elhasználáson múlik meg az időn. Ezek a pasik egyszerűen élvezik, hogy egyszerre több csajt szédíthetnek (és emellett persze elmondták, hogy szeretik, imádják a párjukat), tehát tök jó, h van vlki még, akivel növelhetik mellette az egojukat és a szexuális újdonság is ott van.

Én ezt gusztustalannak tartom, egyikből sem lett semmi (mert amúgy is láttam, h csak barátság extrákkal lett volna) hagytam is ezeket a "haverokat", de tudom, h ha én nem, attól még más tuti lefekszik velük. Talán el sem mondják nekik, hogy van vlkijük (nekem sem mondták, csak kiderült). Már mind házasságban él, gyerekkel.

2016. máj. 27. 19:57
 16/27 A kérdező kommentje:

Szeretik, imádják az anyjuk pi.csáját! Ez egy nagy ámítás!

Akit szeretsz, tisztelsz, becsülsz azt nem szarvazod fel!

Legalább lenne bennük annyi gerinc, hogy megmondják a frankót, hogy már nem szeretik és nem kívánják a feleségüket, csak kényelmes nekik, hogy van aki otthon kimossa a szaros gatyát.

2016. máj. 27. 20:37
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
#14 h mit gondolok? Ez a pasi volt az elso szerelmem,10evig volt a fejemben,mire elvett felesegul.Akkor is vartam ra amikor massal volt.Nekem ennyi xar kellett h el tudjam engedni.Azt gondolom h aki ezt vegigcsinalta amit en (ekkor szules elott alltam a 2.gyermekunkkel) az mindent kibir.Es ha ez nem tortenik meg velem,sosem talalkozok a parommal es ezert orokre halas leszek az exferjemnek.Most vagyok a helyemen,most elek ugy, ahogy hazassagban kellett volna.A gyerekeimet meg sosem "csinalnam vissza".Sokaig magamat okoltam h biztos ha valamit maskepp csinalok...,de akarmennyit ragtam a dolgot,nem volt rossz hazassagunk,nem kifejezetten miattam ment el.Ezt a pszichologus is megerositette akivel atbeszeltem.
2016. máj. 27. 21:03
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
#10 Férfinak képzeled magad, holott csak egy értéktelen p@cs vagy. Bátorságod semmi. Igaz, becsületes szavad soha nem volt, gondolom, hogy a kézfogásod is döglött hal, az ilyeneknek járna alapból a hátsó kertben a gödör meg a mész. Semmi baj, képzeld csak magadról, hogy férfi vagy! :)
2016. máj. 27. 21:37
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Aki szereti a párját,az nem akarja megalázni és fájdalmat okozni neki,hanem félti,hogy elveszítheti,és nem csal.Lehet nyálas,de így van.
2016. máj. 27. 21:59
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

A megcsalások 100%-a azért történik, mert a félrelépő otthon nem kapja meg (nem azt, vagy nem úgy), amire vágyik.

Máshol meg igen.

Ez ilyen egyszerű.

2016. máj. 28. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!