Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kókuszlány kérdése:
Mit szólnátok ha a ti párotok is otthon aludna olyankor mikor ti éjszakai műszakban vagytok?
Figyelt kérdés
9 hónapja lakunk együtt nem vagyunk se házasok és gyerek sincs.Nem tudom eldönteni magaba hogy ez most jó vagy rossz mert úgy is felfoghatnám hogy inkább haza menjen aludni mint egy másik nőhöz.2016. máj. 26. 18:44
21/21 anonim válasza:
Szerintem ez elég gyerekes dolog, nálunk amikor a párom dolgozik éjszakai műszakban, nem megyek haza aludni. Nekem ez az otthonom, miért mennék máshova aludni? Érdekes, mennyire különbözünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!