Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kókuszlány kérdése:
Mit szólnátok ha a ti párotok is otthon aludna olyankor mikor ti éjszakai műszakban vagytok?
Figyelt kérdés
9 hónapja lakunk együtt nem vagyunk se házasok és gyerek sincs.Nem tudom eldönteni magaba hogy ez most jó vagy rossz mert úgy is felfoghatnám hogy inkább haza menjen aludni mint egy másik nőhöz.2016. máj. 26. 18:44
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igazatok van tök normális és így is felfoghatnám hogy ilyenkor jobb ha letudja családlátogatást.Nekem szükséges volt hogy ezt nyilvánosan megkérdezzem és megérte :)
2016. máj. 26. 19:13
12/21 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj.
De h rossz oèldát is hozzak: az exem akkor ismerkedett nőkkel mikor èjszakáztam..halottak napján...
Kèsőbb találtam kèpeket nem keveset, a gèpèn.. Nem nem kèrdeztem meg, hogy honnan van. Gondoltam várok vele. Nem kellett sokat várni. Előkerült a nő kèrdès nèlkül magától. :)
13/21 A kérdező kommentje:
remélem azóta te is lecserélted őt , igen erre írtam hogy inkább a szüleihez menjen haza mint hogy máshoz .
2016. máj. 26. 20:10
14/21 anonim válasza:
Te IS???
Naná! Voltak mèg egyèb nyalánkságok is a sztoriban. Neki ez járt szerinte. Alapbeállìtottság! De az látszott rajta csak èn hittem..hátha....
Ha a te pasid nem az a tipus hagy aludjon ott.
15/21 A kérdező kommentje:
Én hiszem hogy nem az a típus.Bízom benne hogy nem lesz baj :)
2016. máj. 26. 20:20
16/21 A kérdező kommentje:
Mi sokat veszekedtünk az ott alvás miatt de ez főleg azért volt mert engedtem hogy a környezetem felhergeljen (nem nőt még fel, nem akar elszakadni.... stb szöveggel
2016. máj. 26. 20:36
17/21 anonim válasza:
Vannak ilyenek, nincs ezzel baj. Sose értettem mért az jelenti az elszakadást a szülőktől, ha aztán már feléjük sem nézünk. Nem mintha én gyakran látogatnám szüleim, de megértem azt az oldalt is. Tök jó látni mikor jó a szülő gyerek kapcsolat.
18/21 A kérdező kommentje:
hát igen ... ebben igazad van :)
2016. máj. 26. 23:15
19/21 anonim válasza:
szerintem elég gyerekes dolog. Fél? Vagy reggel nem tud magának kávét főzni?
20/21 anonim válasza:
Nekem a párom a munkájából kifolyólag 4 napot távol van 3 napot pedig itthon. Kezdetekben amikor elkezdte a munkát mind a 4 napot anyumnál töltöttem (kemény 500méterre lakik😃) de én pl rettenetesen félek egyedül, aludni egyáltalán nem is tudok, manapság max 1 napot vagyok ott, de a többiben kislámpával alszom. Sajnos amikor kissebb voltam és a szüleim (apám meg a csaja) egyedül hagytak, betörtek a házba én meg félelmemben az ágy alá bújtam azóta rettegek éjszaka egyedül lenni. 22L - 3 éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!