Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az hogy nincs ebbe a civilizált korban ertelmes nő akivel lehet simán először beszélgetni, s nem lekezelo?
Kedves Kerdezo!
Egy ido utan megunom h szia (bar halvanylila dunsztom sincs h ki fia borja vagy es miert szolitasz le ismeretlenul) nem szeretnelek megserteni de nem akarok (igy) ismerkedni/koszonom a keretlen soraidat de nem. Fb,viber,skype-on miert legyek kedves odapofatlankodokkal?
Elek a privat szferamban es akkor jonnek keretlenek.Kedves vagyok hozzajuk egyszer,ketszer,haromszor aztan letiltom a szerencsetlen negyediket aki semmirol nem tehet,de ugyanezen a nyomvonalon probal csajozni,es azt sem tudom h ki ez? Nem kertem.Sosem lattam.
En megertem h a mai vilagban nehezebb eloben, de konyorgom nektek bki jo akinek szep a kepe valahol??? Tarskereson akivel leegyezteted a randit,vagy legalabb visszabokott h tetszel (reg jartam ilyen oldalakon nem tudom pontosan h likeolnak vissza),azzal kezdemenyezz beszelgetest.
Buliban,kavezoban aki rad rebegteti a pillajat AZT hivd meg egy italra de veletlenul kivalasztott noket ne!
Mert egyre tobb visszautasitas jon IGY,amitol egyre keserubb ember leszel es jonnek ilyen proszto majkai kifakadasok a reszedrol.
Nekem es a random betalalt notarsaimnak ez igy terhes dolog es egy ponton tul -bar anyukank illedelmes nagylanyoknak nevelt bennunket- telibekakiljuk h teged es lusta ferfitarsaidat hogyan erint lelkileg az a visszautasitas, amit magatoknak generaltatok.
Nem értem, miért kéne valakinek az ölébe ugranom, mert facebookon ismeretlenül rám ír. Tudod te hány ilyen üzenetet kapok? ÉS a facebook még csak nem is randioldal (randioldalakat nem vágom, ott nem vagyok regisztrálva, ott ok, nyilván, ha írnak). Eszem ágában sincs mindegyikre x időt szánni, ha úgyis tudom már az elején, hogy nem érdekelnek. Mert akkor jön a "de akkor csak barátkozzunk", persze ez is csak egy hátsó szándék, mert mindenki tudja, én is tudom, nem vagyok full h-lye, hogy nem azért írt rám, mert azt gondolta, lenyűgöző személyiség vagyok és jó barát lenne belőlem, hanem mert jól nézek ki. Aztán nem veszi észre, ha próbálom lerázni, vagy csak próbálkozik, ami már a tiszteletlenség határát súrolja, egészen addig, amíg határozottan helyre nem ültetem, mert akkor még én vagyok leb-szva, hogy milyen barom vagyok meg bunkó, meg hát mit áltattam én napokig/hetekig, ahelyett, hogy az elején elküldtem volna.
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, akar-e a neten ismerkedni vagy nem, és ha igen, akkor kivel. Ezért van a társkereső, aki akár neten ismerkedni, oda regisztrál, de még ott is mindenkinek joga van kiválogatni azt, aki érdekli, és aki nem. A nők nem tartoznak neked pár kedves szóval, csak mert te érdeklődsz irántuk.
Egy szemernyi megbánás nincsen bennem, ha valakinek az üzenetére nem válaszolok. Felnőtt érett ember tegye túl magát ezen. Velem is megesett már, hogy mondjuk facebookon bejelöltem egy srácot, aki tetszett, és amúgy egyszer beszéltem is vele, és nem jelölt vissza. Kit érdekel? Van másik. Nem kell túl komolyan venni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!