Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirol lehet beszelgetni?
Elmondom, hogy én miket szoktam kérdezni, ha nagyon pang a beszélgetés.
Hol melózol? Szereted a munkád? Milyen zenéket szeretsz? Voltál e mostanában koncerten? Olvastál mostanában valami jó könyvet? Mi a kedvenc rövid piád? Mi a kedvenc söröd? Bírod a szuperhősös filmeket? Bírod az akció filmeket? Mivel szoktál játszani? PC, PS, Xbox? Horror játékot szereted? Leveseket szereted? Bedobnál egy hambit? Miket sportolsz? Téged is felsznak az irritáló emberek? Kertészkedés érdekel? Milyen állatod van? Túrázni szoktál? Haverokkal piálás a sarkon játszik? Házibulit szereted, vagy a kocsmázást?
24/l
Nekem az ilyen kérdésekről mindig Monk, a flúgos nyomozó jut eszembe, amikor kis cédulákra felírta a kérdéseket, és a randin felolvasta őket.
Két dolog van. Az egyik, amit szívesen elmondasz magadról, ezt neked kell tudnod, a másik pedig, hogy mire vagy kíváncsi a másikkal kapcsolatban, és ezt is neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!