Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erre ti is idegesek lennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre ti is idegesek lennétek?

Figyelt kérdés

A vőlegényem kint dolgozik ausztriába, hétvégente jár haza. Most mielőtt hazajött, azt mondta a telefonba, hogy hoz nekem valami meglepit, olyasmit, amit eddig még nem. Szóval se csoki, se virág, gondoltam én, mert mindig azt hoz, ha hoz. Én 2 hónapja intenzíven konditermezek, diétázok, fogyás céljából. Nagyon érzékeny téma nálam a kinézetem, ugyanis egy jó 15-20 kg feleslegem van. Illetve már ennyi nincs, de mindegy.

Szóval miután beizgatott, hogy meglepit hoz, tök izgatott lettem. Erre beállított egy nagy tábla milkával... Tudom, hogy örülnöm kéne, csak azt nem tudom minek kellett egy tábla csokit így felvezetni, meg egyáltalán minek hoz csokit, mikor tudja jól, hogy kemény edzésekbe vagyok. Rendesen ideges lettem, hogy ennyire nem tartja tiszteletbe az erőfeszítéseim, és csokit hoz, ráadásul nem is kis táblásat. Plusz ő is örülne, ha vékony lennék, mint a kapcsolatunk elején. Jó nyilván nem kötelező megenni, de akkor is felidegesített, hogy úgy harangozta be, mintha nemtom már mit hozna. Én azt hittem valami edzős cucc lesz. Nem akarok bunkó lenni, de ez holnap ha felkelt, tuti nem fog bennem maradni, hogy mi a szarért kellett ez,mikor nagy nehezen rászántam magam az edzésre és nem azért gyilkolom magam heti 4-5x , hogy csokival zabáltasson továbbra is.Hogy mondjam meg neki ezt úgy, hogy ne legyek bunkó? Nehezemre fog esni, hogy ne sértődötten adjam elő.

2016. máj. 26. 02:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Köszönd meg szépen a csokit, majd küldd el nekem! :) Én megehetek egy kamionra valót is, nem fogok hízni tőle. Na mit szólsz? :)
2016. máj. 26. 07:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Te ezen kiakadsz....de nekem ez nem olyan nagy tragèdia...Hányszor kaptam pasitól izlèstelen cuccot, vagy olyan parfümöt ami nem tetszett... Èrtékeltem a szándèkot...illedelmesen megköszöntem aztán ennyi....Te is ezt tedd, a csokit meg add tovább.
2016. máj. 26. 07:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak akkor lennék ennyire kiakadva, ha már tele lenne a tököm az egésszel. El is mondtad, hogy nálad ez van.

Hogy a mondandódra reagáljak..nem normális dolog ezen így fennakadni, akkor sem ha maga a sértettség jogos. Mint látod, senki nem csapna belőle ekkora hisztit, te most mégis ezt teszed, nyilván komoly problémáitok vannak. Gondolkozz el azon, hogy mit akarsz még ettől az egésztől, beszéld meg vele is és viselkedjetek aszerint.

Nálam az ilyen típusú reakció már mindig a kapcsolat végét jelzi. Amikor már semmi sem jó, amit a másik csinál..

2016. máj. 26. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

Sztem pedig qrva nagy poén :)

Tényleg elég váratlan meglepit hozott... van humora.

Ennél az lett volna jobb, ha hoz egy vékony csajt is harmadiknak.

2016. máj. 26. 08:47
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Ha ennyire idegesít,akkor hagyd el,mert ez csak rosszabb lesz, ha már ennyire nem bírod a tagot.Egyébként abban egyetértek,hogy tiszteletben kellett volna tartania,hogy diétázol.
2016. máj. 26. 09:37
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Elvárások azok vannak látom. Kicsit szálj magadba. Vagy tudok egy jobbat, cseréljetek, menj ki külföldre te dolgozni. Kiváncsi vagyok meddig bírnád. Tippelek semeddig.

Gondolom dolgozott mint állat és csak annyi ideje volt hogy beszaladjon egy boltba valami apróságért.

Hozzád akar bújni az ágyban te meg meg vagy sértődve érte pffff, meg külön ágy??? Jesszusom...

Ideges leszel mert nem a szád íze szerinti ajándékot kapod? Ne haragudj de egy tucat nő vagy, sajnos lassan mind ilyenek lesztek. 15-20 kg felesleged van elkezdesz diétázni és? Most ezért boruljon térdre előtted? Mert eddig faltál és most belekezdtél valamibe amit lehet végig sem csinálsz? Vagy mi nem értem... Nem személyeskedek és nem téged akarlak ezzel a hozzászólással bántani, de rengeteg hasonló ilyen gondolkodású lányt ismerek. Csak az elvárások vannak, empátia, kedvesség, megértés, emberi értékek, követelőzés, az hogy beleképzelem a másik helyzetébe magam...ááá.

Mégegyszer, nem sértésnek szánom a hozzászólásom, hanem ténymegállapítás.

2016. máj. 26. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszönd meg a csokit, egyél egy kockát belőle, a többit pedig tedd el, vagy később add oda másnak, hogy egye meg.
2016. máj. 26. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:
15%

Ha pl. 3-4 nap alatt falod be a táblát akkor semmi bajod nincs tőle. Az a lényeg hogy mozogd le.

Ismerősöm bevág egy szelet sütit majd levág 20 fekvőtámaszt.

2016. máj. 26. 11:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, bocs, de te igen hülye vagy. 3-4 nap alatt egy nagy tábla Milka diétában??? Egy sütit szerinted 20 fekvőtámasz eléget? :D :D

Kérdező, ne edd meg, ne tedd tönkre a diétádat. Beszélj a pároddal, figyelmetlen ajándék volt, ez tény. Viszont egyértelmű, hogy itt sokkal nagyobb gondok is vannak még.

2016. máj. 26. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:
De egy kib.szott hisztérika vagy. Nem értem az ilyen nőket. Egész héten nem látjátok egymást és neked gondot jelent hogy együtt aludjatok. Miért írsz ki baromságokat mikor az igazi gond h már nem szereted?
2016. máj. 26. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!