Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ti is idegesek lennétek?
A vőlegényem kint dolgozik ausztriába, hétvégente jár haza. Most mielőtt hazajött, azt mondta a telefonba, hogy hoz nekem valami meglepit, olyasmit, amit eddig még nem. Szóval se csoki, se virág, gondoltam én, mert mindig azt hoz, ha hoz. Én 2 hónapja intenzíven konditermezek, diétázok, fogyás céljából. Nagyon érzékeny téma nálam a kinézetem, ugyanis egy jó 15-20 kg feleslegem van. Illetve már ennyi nincs, de mindegy.
Szóval miután beizgatott, hogy meglepit hoz, tök izgatott lettem. Erre beállított egy nagy tábla milkával... Tudom, hogy örülnöm kéne, csak azt nem tudom minek kellett egy tábla csokit így felvezetni, meg egyáltalán minek hoz csokit, mikor tudja jól, hogy kemény edzésekbe vagyok. Rendesen ideges lettem, hogy ennyire nem tartja tiszteletbe az erőfeszítéseim, és csokit hoz, ráadásul nem is kis táblásat. Plusz ő is örülne, ha vékony lennék, mint a kapcsolatunk elején. Jó nyilván nem kötelező megenni, de akkor is felidegesített, hogy úgy harangozta be, mintha nemtom már mit hozna. Én azt hittem valami edzős cucc lesz. Nem akarok bunkó lenni, de ez holnap ha felkelt, tuti nem fog bennem maradni, hogy mi a szarért kellett ez,mikor nagy nehezen rászántam magam az edzésre és nem azért gyilkolom magam heti 4-5x , hogy csokival zabáltasson továbbra is.Hogy mondjam meg neki ezt úgy, hogy ne legyek bunkó? Nehezemre fog esni, hogy ne sértődötten adjam elő.
Én sem örülnék ennek, de ezért nem kéne ennyire kiakadnod.
Egyszerűen ne légy bunkó. "Szívem, szeretnék valamiről beszélni veled. Köszönöm, hogy hoztál nekem csokit és kedves tőled, de tudod, hogy diétázom. Jól esne, ha figyelnél erre és nem nehezítenéd meg a dolgom ilyen édességekkel. De köszönöm azért, hogy gondoltál rám." Például. Legyél udvarias, diplomatikus. Ha dühös hisztibe kezdesz, azzal még ha látszólag sikereket is érsz el, nem vezet jóra.
Egyszerűen ne add sértődötten elő. Van valami ami zavar, de legyél felnőtt. Nem egy 5 éves kislány beszél az apukájával, hanem a vőlegényed.
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy amúgy is tele a puttonyom a kapcsolatommal, és már nem tudok higgadt lenni, ha valamivel felidegesít.... kicsi dolgokon robbanok...
Most pl a fönti kérdés mellett, mindketten lázas , torokfájós betegek vagyunk és mondtam, hogy aludjunk külön, mert amúgy is szarul vagyunk mindketten, ne lihengjünk egymás képébe így. Mostmar masodik ejjel nem alszom, olyan szarul vagyok. De most még az is idegesített, hogy befoglalta a háromnegyed ágyat és bújjak hozzá. Mikor felidegesitett a csoki sztorival, meg nyelni alig tudok úgy fáj a torkom. Inkább külön szobába alszok....
A legegyszerűbb az, ha tegnap, amikor megkapod a csokit, akkor leoltod, hogy na mi van, csak nem a Nestlé szponzorálta az utat? Meg feltehetted volna a polcra, hogy majd megeszed ha nyugdíjba vonultál. De így utólag balhézni egy csoki miatt, hát enyhén nevetséges. Én ha kapnég magamtól egy csokit, annak egyébként nagyon örülnék, mivel már az is nagy szó hogy a csoki eljutott odáig hozzám, anélkül hogy megettem volna.
Ha pedig tele van a hócipőd a kapcsolatotokkal, akkor válts nyúlcipőre! ;)
Szerintem ha még nem szóltál (ha nem keltek korán)k-vára ne mondj semmit!
De tényleg ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!