Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! , ti mit tiszteltek a párotokban? Miért tudtok rá felnézni?
hűséges
őszinte
nagyon nagy szíve van
egyszer legyőzte miattam a félelmét (tériszony)
nagyon jó randi ötletei vannak
úgy egy az egyben nagyon sokat fejlődött magához képest mióta együtt vagyunk
Azért, mert:
- nagyon jó ember úgy általában
- nagyon figyelmes, odaadó, tudom hogy bármit megtenne értem (és ez kölcsönös)
- nagyon okos műszaki dolgokban, ami engem mindig lenyűgöz, én sajnos ilyesmikhez mindig buta voltam
- talpraesett, bármit meg tud csinálni kb
- van egy testi "hibája", ha úgy tetszik akkor "rendellenessége", ami elég feltűnő, sokat cikizték is miatta, és ő mindezek ellenére nem szégyenli és pozitívan áll a dologhoz, nem sír miatta, nem sajnáltatja magát
- ha olyan a helyzet, akkor zokszó nélkül tűr, és nem panaszkodik, de ha kell, akkor a sarkára áll és megvédi magát, és nagyon jól választja meg, mikor melyiket kell tennie
- soha nem bunkó senkivel, akit nem bír, azt inkább kerüli, de nem jellemző rá az arrogáns stílus
- végtelen türelme van
Persze sok jó tulajdonsága van, de ezek miatt felnézek rá, és ezekben a dolgokban lényegében ő a példaképem.
22L (ő 23F)
#7 "Felvállalja előttem a dolgait.(múlt, akár jelenlegi futó szexkapcsolatok)"
Te engeded a párodnak, hogy melletted másokkal is szexeljen? Akkor nem sok eszed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!