Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a következő szintre kapcsoljunk? :D
van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok és msnen egyszer írta h nagyon tetszem neki és én elmondtam neki akkor h ennek nagyon örülök mert én meg már régóta bele vagyok zúgva küldött egy piruló fejet :$ na mind1 ezután már többször beszéltünk sokat órákat +bókolt is egy párat :)
órákon direkt kérdez mindig valamit pl mennyi az idő miközben a kezén van az óra :D és múltkor kint voltak az udvaron a haverjaival oda mentem átölelt meg jót hülyéskedtünk de nem tudom hogy ez nyomulás volt e részemről Mindenesetre azt hiszem h semmi akadálya az ő részéről és enyémről sem hogy összejöjjünk de mit tegyek most következő lépésként?
megint odamehetek majd hozzájuk az nem lenne nyomulás? :S
vagy ötleteket plz
ő.. 15 évesek vagyunk
és már hívott el egyszer a parkba de nem mentem mert pont nem értem rá :S amúgy akkor haverjaival volt :)..szval nem kimondottan engem hívott
lehet h nem az a gond h fél a pali csak nem akar nyomulni vagy elszúrni...szépen lassan...de ha gondolod h 'sürgetni' szeretnét akkor írj neki(pl orán) h haza fele beszélni szeretnél vele...és mond el neki h mit érzel...mit szeretnél...és h ő mit gondol...merj kérdezni...ez a lényeg...
elég rendesen lehet bánni a szavakkal...és ha leültök érttelmesen megbeszélni(még ha kínos/zavarban vagytok akármilyen is a helyzet...) 1 próbát megér
---------------------------------
| K ° i ° c ° s ° i ° É ° n™ 01 |
na itt a gond...h SZERINTED tudja...és ha nem???
meg merj kérdezni ez a lényeg...állj egy picit a sarkadra...ne választás elé állítsd h 'járjatok vagy ne?!' hanem 'van ez és ez ugye és érdekelne h TE h érzed? megpróbálhatnánk-e? te mit érzel??' tudd meg h Ő mit szeretne....ha nem beszéltek és nem lesz valami lehet h lekéstek egymásról...ragadd meg az irányítást...mit veszíthetsz?
| K ° i ° c ° s ° i ° É ° n™ 01 |
Hívd el valahova, smárold le stb.
A veled egykorúaktól is megkérdezhetnéd(tudod tesó, barátnő stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!