Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak? A párommal vagyok 8 éve de ebből legalább 2 év veszekedés hogy miért nem lehet második.
Ő akarja én nem. Nem lehet neki parancsolni hogy mire már mikor nem nagyon szeretem. Jelenleg azt kértem tőle tartsunk egy kis szünetet. De nem nagyon tudja elfogadni.
Meg sajnálom is hogy szenved. Tanácstalan vagyok mit csináljak. Vajon nekem csak a szenvedés jut és hozzam vissza őket maradjon ugyan az ami eddig is.
Mint ahogy anyám mondja Maradj vele a gyermek miatt
mi van?
2. gyereket akar, vagy édes hármast, vagy második kutyát, vagy mi a t0k0m3t?
23F
Miért nem lehet második? Tisztáztátok az elején a terveiteket, elképzeléseiteket? Van racionális, elfogadható indoka az álláspontodnak, vagy "csak" alapon magyarázod?
Ilyen kérdésekben sajnos nincs kompromisszum, az egyedüli lehetőség, ha mindketten pontosan tisztázzátok az álláspontotok összes okát, és megbeszélitek nyíltan, hogy el tudtok-e képzelni közös nevezőt, vagy sem.
Az a gyanúm, hogy a kommunikáció hiánya az, ami nálatok elsősorban kapcsolatromboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!