Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány, aki abszolút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki abszolút írtózik a párkapcsolatoktól?

Figyelt kérdés

Aki nem akar pasival együttélni, nem akar kényszerszexet, sem a robotolást, sem a gyerekszülés utáni nyűglődést, sem a férj hűtlenkedést, és lustaságát (otthoni lustaságát) nem tolerálja?

És főként ezek miatt inkább ódzkodik a kapcsolatoktól?

(persze az egyéjszakás kalandokat sem vállaja be)csak egyedül vagy a családjával él inkább?

2010. ápr. 10. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
biztos..-.-
2010. ápr. 10. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy normális kapcsolatban nincs kényszerszex,hűtlenség és a gyereknevelés sem nyűg,mivel mindkettő akarja.Nyilván össze kell szokni az adott partnerrel,de ha mindkettőben van tolerancia és alapból illenek egymáshoz,akkor élhető és boldog kapcsolatot lehet fenntartani.Ha valaki úgy áll hozzá,amiket te is felsoroltál,az nyilván írtózik tőle én is írtóznék ezektől,de nem kell ennek feltétlenül így lennie,de tenni kell érte,hogy működjön.Remélem kevés lány van,aki ezek miatt írtózik a kapcsolatoktól. 26/L
2010. ápr. 10. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Kényszerszex? Hát az én kapcsolatomban nem az van, de neked elég szar lehet. Robotolás sincs, mert a barátommal megosztjuk a házimunkát. Nem az őskorban élünk...

Egyébként az szerintem pont olyan szánalmas, ha egy nő harmincas éveiben még mindig az anyjával él, mint pasiban.

2010. ápr. 10. 15:33
 4/10 A kérdező kommentje:

nem élek kapcsolatban, ilyenben nem is tudnék.

De ilyen gondolat miatt inkább nem vállalok senkivel kapcsolatot. Kerülöm a pasikat.

Van egy fiúismerősöm, ő is ilyen, mint én, csak a ő fiúban.

azért kíváncsi lennék, hogy van-e ilyen lány....

2010. ápr. 10. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Remélem nincs..., bár ha van az csak nekem jó..

18/L

2010. ápr. 10. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi szánalmas nincs abban, ha egy felnőtt ember a szüleivel él. Mondjuk én biztosan nem hagynám, hogy eltartsanak, segítenék a házimunkában, belefizetnék a rezsibe stb. De gondolom, a legtöbben így csinálják, akik a szülőknél laknak.

Én inkább a csalódásoktól félek, mivel elég sokszor volt már részem bennük. Úgyhogy nehezen ismerkedem pasikkal, évek óta nem volt barátom. Egyéjszakások nekem nem kellenének, soha nem szexelnék érzelmek nélkül.

2010. ápr. 10. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy felnőtt ember tudjon elszakadni a szüleitől és megállni a saját lábán.
2010. ápr. 10. 16:04
 8/10 A kérdező kommentje:

16:04 nem ez a téma.

amúgy meg pont egy pasival azért szakítottam mert nem tudott leszekedni 31 évesen sem az anyjáról és még egy zoknit sem mosott ki életében.

És tudtam hogy egy ilyen ember mellett még élni sem lehet, mert nincs felelősségtudata és nem vált függetlenné!

2010. ápr. 10. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:
*leszakadni
2010. ápr. 10. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
hát én csak akkor vagyok képes párkapcsolatban lenni,ha szerelmes vagyok. addig meg éljenek az egyéjszakások
2010. ápr. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!