Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet utána ujrakezdés. Lehetséges?
szünetet kért a párom már másfél éve együtt vagyunk szinte együtt élünk nagyon szeretett de most nem biztos az érzéseiben magányra vágyik és érdeklődik egy lány iránt ami még nem biztos h lesz vmi... tudom azt gondoljátok h ha az nem jön össze akkor visszajön de ő tényleg szeret csak pillanatnyi elmezavara van...és nem vagyok naiv sem megéltem pár dolgot már...nekem is voltak hibáim a kapcsolatunk elején de aztán helyre hoztam:)... lehet h télleg csak szabadságra vágyik aztán visszajöhet még ?
Ja és a kapcsolatunk elég komoly volt a részéröl is eljegyzés is szoba került h pár év mulva szivesen akár...
20/L
a fenebe is egy kapcsolatban nincsen olyan hogy szunet,marhasag,vagy egyutt vagytok vagy nem,igen lehetseges folytatas,de az mar nem az elso.
tollem az egyik lany amikor szunetet kert,kirugtam,es ra egy par napra egy masik sracal lattam,azert kellett szunet neki hogy osszejojjon vele,ha nem sikerul visszajon hozzam,ha igen akkor rug,de vagy veled,vagy ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!