Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünet utána ujrakezdés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet utána ujrakezdés. Lehetséges?

Figyelt kérdés

szünetet kért a párom már másfél éve együtt vagyunk szinte együtt élünk nagyon szeretett de most nem biztos az érzéseiben magányra vágyik és érdeklődik egy lány iránt ami még nem biztos h lesz vmi... tudom azt gondoljátok h ha az nem jön össze akkor visszajön de ő tényleg szeret csak pillanatnyi elmezavara van...és nem vagyok naiv sem megéltem pár dolgot már...nekem is voltak hibáim a kapcsolatunk elején de aztán helyre hoztam:)... lehet h télleg csak szabadságra vágyik aztán visszajöhet még ?

Ja és a kapcsolatunk elég komoly volt a részéröl is eljegyzés is szoba került h pár év mulva szivesen akár...

20/L

2010. ápr. 10. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:

a fenebe is egy kapcsolatban nincsen olyan hogy szunet,marhasag,vagy egyutt vagytok vagy nem,igen lehetseges folytatas,de az mar nem az elso.

tollem az egyik lany amikor szunetet kert,kirugtam,es ra egy par napra egy masik sracal lattam,azert kellett szunet neki hogy osszejojjon vele,ha nem sikerul visszajon hozzam,ha igen akkor rug,de vagy veled,vagy ellened.

2010. ápr. 10. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs,hogy ezt mondom,de ezt nem lehet másképp látni.Ha a párod téged szeret,csak épp nem biztos az érzelmeiben,de VELED akarja rendbe hozni a dolgokat,csak össze van zavarodva,akkor nem hajkurászik mást és reménykedik egy másik lánnyal valamiben,ami talán összejön!!!Elhiszem,hogy sok mindent megéltél,a szerelem is elvakíthat,de ez nem az,aminek te lefested,ez a nincs ló,jó a szamár is esete.
2010. ápr. 10. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
ne engemet komentajjal,hanem a kerdesre felejjel szepen,mindenki maskeppen latja a helyzetet lovacskam,szerintem olyan nincsen egy kiba szott kapcsolatban sem hogy most szunetelek,miert kell az?miert nem biztos az erzeseiben?mert mar nem kedvel,mast akar,gondolkozzal el es maskeppen latod majd a helyzetet,na de nekem tok mind egy,a kerdezo donti el hogy mit fog csinalni.
2010. ápr. 10. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden szavam a kérdezőnek szólt,veled nem foglalkozik senki.
2010. ápr. 10. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen köszönöm az edigi válaszokat és várok még többet... azt mondta barátom h nem igér semmit bármi lehet az is h fél év mulva ujraketdjük az h két hét az is h soha és az is lehet h még lesz itt eljegyzés is csak magányra vágyik...senki nem érti meg őt a saját baráti sem ezért nme tudom mit kéne tennem meg mi várható :(
2010. ápr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!