Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire konzervatív lenne apám?
Jogos en sem kerulgetnek
Amig nala laksz o szabalyait tartod be
Apukáddal kéne leülnöd beszélgetni szerintem.
Felnőtt nő vagy, megvan a saját magánéleted már, ezt valahogy meg kellene vele értetni.
És próbáltad már a másik irányból megközelíteni a dolgot?
Hogy mondjuk te aludj párodnál?
Apukádnak dobd be ezt a lehetőséget is. Párodnak meg mondd el finoman, hogy mi a helyzet és szeretnéd elkerülni a konfliktust.
Ja értem, akkor apukádnak nem is az a problémája, hogy kerülgetni kell a párod, hanem az, hogy felnőtt a kislánya.
Szerintem nem szeretné, ha "előtte" történne néhány dolog.
Csak nála kellene keresni a probléma megoldását, mert ez nem mehet így örökké.
Én a helyedben addig próbálkoznék apudnál, amíg nem szánná rá magát, hogy leüljetek higgadtan megbeszélni ezt a dolgot.
Lesz benne még pár kanyar meg sok veszekedés az biztos, de egyszer úgyis megérti majd, párodnak meg mondd csak, hogy puhítanod kell apud, mert nehéz eset. Ha igazán szeret téged, melletted fog állni és türelmes lesz.
Gondolom nem akarja éjjel hallgatni, ahogy a kicsi lányát nyösztetik a szomszéd szobában :-P
De egyébként meg felnőtt nő vagy, van saját életed. Szüleiddel élsz - mondjuk nekem ez furcsa ilyen idősen -, ha beszállsz a rezsibe, háztartásba, akkor jogaid is vannak, pl. az is, hogy fogadhatsz vendéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!