Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nyálas-probléma". Nektek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nyálas-probléma". Nektek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
18/L vagyok. Eddig két barátom volt. Mindkettő borzasztóan nyáladzott csókolózás közben. Az államig nyálas voltam. Azért nem értem ezt, mert én speciel ezt nagyon jól meg tudtam oldani, mert még a számban sem ragasztottam a barátomra annyi nedvet mint ő "kívülre". Miért nem figyeltek erre? Én érzelemből csókoltam, lehet, hogy ők nem? (Mint utóbb kiderült, nem...:S) De olyan kellemetlen érzés volt, hogy tiszta nyál lettem...szerettem őket, nem foglalkoztam vele, gondoltam, az ilyesmi szóra sem érdemes. Szóval érett módon kezeltem. De most érdekelne a véleményetek...
2010. ápr. 10. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
nem nyelte le a nyálát csók előtt? :D am én még nem csókolóztam szal nem tom :D 15/f
2010. ápr. 10. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:
:D Hát valószínűleg nem, meg csók közben sem nagyon:S
2010. ápr. 10. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:

A nyálas csók tényleg kiábránditó...valamilyen szinten hozzálehet szokni...de nekem tudnék szerelmes lenni egy ilyen srácba.

Vagy ha a fél arcomat bekapja...fuuuuj

Ha valaki nem biztos a dolgában..meg főleg egy randin, egy kapcsolat elején, érdemes szájrapuszival kezdeni fiu...és csak szépen lassan....aztán lehetőleg utána ne legyünk nyálszaguak:)

22L

2010. ápr. 10. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
huu de hibásan irtam bocsi...
2010. ápr. 10. 13:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Huhh..most megnyugtattál....Azt hittem, csak nekem ilyen gáz ez a dolog:S
2010. ápr. 10. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Becsüllek, h kibírtad velük... Én nem bírtam, az én életemben egyetlen srác volt, akinek nyáltúltengése volt, ez vezetett a szakításhoz. Vagyis, nyilván, több minden, de ennek nagyon nagy szerepe volt. Ha ez nem lett volna, akkor még bárhogy alakulhatott volna a kapcs. Viszont én nem voltam elég türelmes, meg odaadó, való igaz, szerelmes sem. Gyötrelem volt a csók a sráccal, és hiába próbáltam elkerülni a csókot, meg inkább csak szájrapuszira redukálni, nekem annyira hozzátartozik a csókolózás egy párkapcsolathoz, h nem bírtam nélküle. Viszont nem bírtam a sráccal sem...

Igazából ha vkinek alapból sok nyála van, nem tud ellene nagyon mit tenni... Csodálom, h egymás után 2 ilyen srácot fogtál ki... (Egyébként azt mondják,h a visszahúzódóbb, félénkebb emberek termelnek több nyálat, nem tudom ebben mennyi az igazság.)

De az alap, h csók előtt kiürítem a számat... Nem?

Egyébként azzal a sráccal csókolóztál életedben először? Csak mert akkor azt is csodálom, h nem ment el a kedved tőle...

24/L

2010. ápr. 10. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, ez így van, a két első ilyen volt:(

De azért a kedvem nem megy el tőle, mert szerintem nagyon jó dolog. Mondjuk nem lenne csoda...:S

2010. ápr. 10. 13:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Ohh nehogy azt hidd, hogy visszahúzódóak voltak!! Sőt!! Szóval ezt meg kell hogy cáfoljam!! Pont az volt a céljuk, hogy megfektessenek...(lett volna a céljuk) szóüval biztos, hogy egyik sem szeretett....De én bízok abban, hogy vannak jó emberek és hogy talán fogok is ilyet találni:)
2010. ápr. 10. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Legalább neked van kivel smárolni :-)

15/F

2010. ápr. 10. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Sex elött előjáték közbe nekem is sok van! ez azért van mert ilyenkor sok tesztoszteron(remélem jól írtam) szabadul fel ami nemivágyat kelt és akaratlanul is átadja a férfi a lánynak! (természetesen azért hogy megjöjjön a kedve ;) )

Ez természetes dolog... De ha minden egyes csóknál folyt akk ott valami bibi van!

2010. ápr. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!