Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiuk tényleg tudnak igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk tényleg tudnak igazán szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés

Ugyértem, hogy ha tényeg olyan pasi vagy aki nagyon oda van magától, és abba a hitben él hogy bérkit megkaphat.

de a többi pasira is kíványcsi vagyok :)

2010. ápr. 10. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnának?:)
2010. ápr. 10. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ez hülye kérdés. Miért ne tudnánnak.
2010. ápr. 10. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert sokszor csak megjátszátok magatokat és kihasználjátok a lányt :S

miért?

2010. ápr. 10. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagyok beképzelt, de a sulimban a lányok 70%-át biztos megkaphatnám, mégis 2 éve hajtok egy bizonyos kiszemeltért. És bár nem jön össze, azóta sem jártam/voltam senkivel. Pedig jelentkezőkből nincs hiány. Nem minden fiú akarja kihasználni a lányokat...

17/F

2010. ápr. 10. 14:04
 5/8 anonim válasza:
1,5 éve próbálkozok egy lánynál kisebb angyobb sikerekkel, de nem adom föl. ;) és Igen tudnak szerelmesek lenni igazán
2010. ápr. 10. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudnak, csak akibe én beleestem azt nem kaptam meg végül soha. Most meg szerelmem sincs, mert olyan iskolába járok, ahol csak fiúk vannak, egy darab lány sincs, tehát hogyan lenne....
2010. ápr. 10. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

ez nagy hülyeség amit írtál. én eddig 1 lányt nem használta ki, e ngem már 3 an csúnyán átvertek. Gondolom az iylen nagymenő fiúk szoktak neked bejönni, a normálisakat észre sem veszed;) hidd el ez a baj! A legtöbb lány ilyen és utána rinyálnak.

17/F

2010. ápr. 10. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
nem ismersz, és ezt pont hogy nem így van...és pont azért mert a nagymenőknek nagy aza arcuk
2010. ápr. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!