Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le?
A párom jelszava ott maradt a facebookjába. Amint beléptem volt egy új üzenet .. A barátnőjével tárgyaltak , hogy egy régi szerelmével beszélget . Ezzel a gyerekkel már beszélt a hátam mögött , akkor is veszekedés lett a vége . Adtam egy új esélyt . Tegnap amikor megláttam, közöltem vele, hogy tudom, hogy mással is beszélgetsz , mivel hanyagolsz .. Erre jött a tagadás , meg a terko szovegeles.
Bevallotta nagy nehezen, hogy felkoszontotte a gyereket, de mást nem beszélgettek .. Összevesztem vele, közöltem, vége van engem nem érdekel ..
Este felhívott, hogy nem hazudik, bőgött , sírt , hisztizett .. Mondtam, hogy nem hiszem el neki . Kérdezte, honnan tudom ilyen biztosra ? Mondtam nekI, hogy onnan mert ismerem . 1 éve vagyunk egyutt, nekem ne akarja elmagyarázni, hogy a srác , akivel egy órát beszélgettek anno telefonon mögöttem nem irt rá semmit . Majd elköszöntem, de meg vagy 6x elmondta hogy nem hazudik .
Ma megnéztem a Facebookjat, kitörölte a lánnyal is es a hapsival is a beszélgetést .. Nekem le van fényképezve, viszont nem állhatok elé, hogy anyukám feltörtem a Facebookod ... Ötletek ??
En elé állnék megis csak h láttam ne nézzen mar téged ennyire hülyének
Hagyod h hülyének nézzen akkor mindig ég lesz
Meglátod hogyan fog reagálni arra h ott baba bizonyíték
Es a reakciónak majd meglátod h nem érdemes folytatni
Mi lesz ha elveszed??? Az eceit koszontgeti majd meg írogat nekik ? Amúgy is őszintén kit érdekelnek az exek ???... Sztem tudod kiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!