Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baj ha egy lány ragaszkodó?
"Például szereti tudni,hogy nagyjából mit csináltok napközben."
ha nem hívogat, hanem megkérdezi amikor személyesen találkozunk akkor nem baj. vagy ha mondjuk 1x felhív miközben dolgozom.. az is elmegy.. de ha félóránként hívogatna az zavarna :D
-hol vagy szívem és mit csinálsz??
-épp szarok
"Kimondja,hogy nagyon szeret(nem minden nap azért)."
Tuti velem van a baj, de nem értem, miért lenne baj azzal, hogy minden nap elmondja a másik fél, hogy szeret. Nálunk ez olyan szinten természetes beszélgetés közben (személyesen, telefonon meg írásban is...), hogy fel sem tűnik. De legalább tucatszor hangzik el egy nap. :D
Szóval most akkor ez nagyon nem normális ezek szerint? :D
Nem baj, sőt. De azert van egy hatar persze.
Nem mindegy, hogy egy csaj minden nap felhiv egyszer, vagy minden nap felhiv 10x. Ha feltekeny hogy flortolok mas csajokkal az meg megertheto, de ha feltekeny hogy 3 meteres korzetemben csajok is tartozkodnak, az mar viszont beteges.
Ha akar kozos programokat de egyeni programoknak is orul, egy parnak nem kell minden egyes percet egymassal tolteniuk, sot kell hogy legyen kulon programjuk is.
Talalkozassal en ugy vagyok hogy heti parszor siman belefer.
Oleles, kezfogas, csokok meg nalam egy alap :). Imadom ha egy csaj ezeket csinalja, mivel en is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!