Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Baj ha egy lány ragaszkodó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Baj ha egy lány ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Például szereti tudni,hogy nagyjából mit csináltok napközben. Amikor van mindkét félnek szabadideje szeretne találkozni,ahol igényli a kézfogás,ölelést,csókokat.Kimondja,hogy nagyon szeret(nem minden nap azért).

2016. máj. 20. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2016. máj. 20. 21:16
 2/14 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj
2016. máj. 20. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarja tudni?

Én pl. dolgozom és ez evidens, hogy hol csinálom és az is, hogy mit.

Természetesen szoktam is neki mesélni róla, ő is nekem a sajátjáról, de ha jól értem, te arra gondolsz, hogy szeretnél legitim módon féltékenykedni, ugye?

Amúgy önmagában a felsoroltakkal nincs gond, így működik egy nő. Azzal sincs baj, ha minden nap mondja, hogy szeret, de pl. ne akarjon minden nap kétszer telefonon is beszélni...

Azért hagyjuk egymást levegőhöz jutni.

2016. máj. 20. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Kicsit idegesítő tud lenni, de csak ha hívogat állandóan, hogy merre vagyok. Ha csak a nap végén megkérdezi, akkor az valamilyen szinten természetes.
2016. máj. 20. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom pl imádná, de én meg pont nem vagyok ilyen. Szeretem, de nem így fejezem ki abszolút és nem akaszkodok rá sohasem. Már megjegyezte viszont, hogy örülne neki:D
2016. máj. 20. 22:04
 6/14 anonim ***** válasza:
nem baj,örüljneki hogy ilyen barátnőd van :D
2016. máj. 20. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Épp erről beszéltünk egy órája a barátommal, hogy őt ez idegesíti. Nem tud sehova elmenni egyedül elintézni valamit mert a barátnője folyton a nyakán lóg, konkrétan rajong érte :D

Szerintem aranyos, majd ez idővel úgyis változik. Nekem is volt ilyen barátnőm és egyáltalán nem zavart, sőt jól esett. Ez emberfüggő szerintem nagyon, illetve függhet attól is, hogy miben nyilvánul meg. Ha például egész nap hívogat akkor lehet megsértődne ha nem venném fel (mert nem tudom) de hogyha csak annyi, hogy érdeklődik és bújik és mindenhova jönni akar velem, amit lehet, együtt akar csinálni velem, stb... az még nálam simán belefér.

2016. máj. 20. 22:44
 8/14 RRR ***** válasza:

nem

csak ha túlzásba esik

addig imádni való ezért

2016. máj. 20. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a fiú mennyire van bezsongva. Ha amúgy istenigazából elcsavartad a fejét, egyáltalán nem bánja, ha tudni szeretnél róla, de ha csak azért van veled, mert jó vagy az ágyban, akkor nagyon hamar idegesítővé tud válni az állandó kíváncsiskodás.
2016. máj. 20. 23:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Én férfiként igénylem azt, hogy találkozzunk, sokat legyünk együtt, legyen puszi, csók, ölelés, kézen fogva sétálás, és persze szex is. Azért ha elvárná a lány, hogy minden nap többször mondogassam neki, hogy mennyire szeretem, az a sírba tudna vinni egy idő után. Férfi vagyok, tehát úgy működöm, hogy egyszer megmondtam, hogy szeretem, majd szólok, ha változás állt be ebben. Jó, azért messze nem ennyire vagyok ilyen, de van benne igazság.
2016. máj. 21. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!