Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemről találtam meztelen képeket a fénykép mappába, ti rákérdeznétek? A többi lent. Gáz nagyon
31-es 30-as vagyok. Abban egyetetek, hogy nagyon rosszul tud esni a masik felnek, viszont nem megcsalas kategoria, inkabb egyfajta magamutogatas/unalomuzes, kiszakadas a hetkoznapok unalmabol.
Nalunk nincs szex, de egyaltalan zero, semmi. Megcsalni nem szeretnem, szoval nekem ez egy koztes ut. A volt ferjem hasonlo volt a te volt ferjedhez, de az ilyen tipusu emberek mindig megcsalnak masokat fuggetlenul attol, h otthon megkapnak mindent:-)))
Nekem is rosszul esett, mondjuk el is valtam:-))Remelem h a kerdezo ferje nem csalja a kerdezot, vagy legalabbis nem keszul ra, de ilyenkor erdemes a hazassagot gorcso ala vonni:-)))
na mi lett az eredmény? gyorsan átfutottam mi is ez a pillantas.hu, természetesen társkereső és képeket is lehet küldeni. én azt tartom valószínűnek, hogy emberünk kiszemelt magának valakit és azután keresett rá facebookon hogy beszéltek esetleg képet cseréltek.. de ez majd talán kiderül ha írsz kedves kérdező.
(pasi vagyok de az ilyen férgeket kiherélném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!