Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél hónapot jártam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél hónapot jártam egy férfival, aztán előadta az exe hogy mégis kell neki ( onnan van gyereke ), és én sértődöttségemben visszaküldtem hozzá. Visszajön még hozzám?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy megszerettem, mert olyan tulajdonságai voltak amiket keresek a férfiakban, és ami az én gyerekeim apjában nem voltak meg.
2010. ápr. 9. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég kevés az infó..elküldte.És ő vissza is ment vagy mi?
2010. ápr. 9. 22:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen visszament, de majdnem két évig külön voltak, én voltam azóta az első mondhatni ennyi idő után "komolyabb" kapcsolata.
2010. ápr. 9. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Te visszamennél valakihez, akit nem szeretsz akármennyire küldenek is?A válasz egyértelműen nem!...Szerintem az exed érezhetett még valamit a másik nő iránt.Te bizonytalan voltál(hiszen visszaküldted; a pasi szemében jó nagy kérdőjel ,hogy akartad-e igazán őt), a másik nő biztos.

Szerethetett téged is, de már a másik nővel van együtt.Az idő neki dolgozik,egyre jobban fog kötődni hozzá a pasi.Ha gyerek is van és jól megvannak,akkor szerintem engedd el- felesleges lenne még több szenvedést okozni.Kezdj új életet, legközelebb már okosabb leszel legalább.Fel a fejjel!:)

2010. ápr. 9. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt! Egyedül azért reménykedtem a folytatásban mert pont ez az hogy nem volt jó a kapcsolatuk. Amikor nem volt senkije akkor is próbálkoztak de semmire nem jutottak, és amint beléptem én az életébe rögtön vissza kell rántani? Én csak szerettem volna ha a gyereke közelében van. Én ezerszer is eljátszottam a volt párommal ezt az állapotot, de ami nem megy azt nem lehet erőltetni. És igen nekem is azt volt az első gondolatom hogy még mindig szeretheti, hiába sértette meg nem is akárhogy, egy zsarnok nőszemély.
2010. ápr. 10. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
(előző válaszoló vagyok) inkább örülj,hogy vége lett ilyen hamar. az alapján amit az előbb írtál: az exed (volt/mostani) párja biztos megkeserítette volna az életeteket, előbb-utóbb tönkrement volna a kapcsolatotok.a gyerek miatt pedig teljesen kizárni sem tudtátok volna az életetekből.a szakítás később sokkal jobban fájt volna.zárd le magadban és kezdj el randizgatni másokkal.biztos jönni fog egy rendes férfi is:)
2010. ápr. 10. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a meglátást! Kívülről sokkal könnyebb belelátni dolgokba mint az adott helyzetekben döntést hozni (igaz hoztam, ezek szerint jót ), megpróbálom elfelejteni, majd ha nyitott leszek az új dolgokra akkor megint fogok ismerkedni is. Minden jót a válasz küldőjének!
2010. ápr. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!