Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy a barátnőm a munkatárasival majdnem hogy csak flörtöl?
Figyelt kérdés
Jóízűen elnevetgél velük, bókolgatnak neki meg udvarolnak és néha van hogy meg simogatják meg ilyenek. Iszonyúan szar érzés mert hagyja és nem szól érte semmit mivel nem akar bunkó lenni a munkatársaival. Mondtam neki hogy hagyja abba és legyen visszautasító mert mi a fontosabb az én boldogságom vagy pár srác hogy rendes legyen velük. Mondta hogy szeret nincs mitől aggódnom ami a kapcsolatunkon meg is látszik és tényleg tudom hogy szeret és csak én kellek neki, de engem akkor is zavar hogy hiába kérem nem tud talpraesettebb lenni és nem meri őket vissza utasítani, olyan érzés mint ha fontosabb lenne tényleg az ő barátságuk az én boldogságomnál:/ szörnyen rosszul esik de nem éri meg és már nem tudom mit tegyek, verjem szájba az összeset??2016. máj. 18. 21:06
11/12 anonim válasza:
Cseppet sem vagy megértő a barátnőddel, és tényleg korlátozni akarod. Ha te is tudod, hogy csak te kellesz neki és nem csalna meg, akkor miért problémázol ezen? Én teljesen meg tudom érteni szegényt, én is ilyen vagyok, hogy nem akarok másokat megbántani, mindenkinek meg akarok felelni. Szóval én is kedves vagyok mindenkihez, mosolygós, de nem flörtölök. Ha valaki valamit félreértene, attól még nem csalnám meg a páromat (ha lenne). De amíg ártatlan beszélgetésről meg nevetgélésről van szó, addig szerintem végképp semmi gond nincs. Ha meg átlépnek azok a pasik egy bizonyos határt, akkor már nyilván szól a barátnőd nekik. És ne hidd azt, hogy ezen ő nem AKAR változtatni, és ők fontosabbak, mint a te boldogságod! A leírtak alapján ilyen téren teljesen olyan a barátnőd, mint én vagyok, úgyhogy magamból kiindulva mondom, hogy hidd el, ez nem olyan egyszerű, hogy "hopsz, akkor nem érdekel, hogy nem vagyok rendes XY-nal és nem akarok nekik megfelelni". Ez egy kényszer! Úgyhogy nem úgy megy, hogy te megkéred, és akkor ő megváltozik. Ha szereted, akkor elfogadod őt ilyennek, esetleg segítesz neki megváltozni lassan és türelmesen, nem úgy, hogy megkéred és várod, hogy azt tegye, mert nem fog neki menni.
12/12 anonim válasza:
El is tudnád tartani, ha kifúrnák az állásából, mert rajtad kívül mindenkivel ellenséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!