Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy a barátnőm a munkatárasival majdnem hogy csak flörtöl?
Azta....rég láttam valakit ennyit vinnyogni a semmin.
Majdnem hogy csak flörtöl?..:D Szóval nem is flörtöl, de te nyígsz, mint egy kisbaba. A barátnőd nem a tulajdonod, másokkal is nyugodtan beszélgethet, nevetgélhet, jól érezheti magát, önzőség a részedről, hogy nem hagyod, hogy jól érezze magát a munkatársaival. Valamint az is önzőség a részedről, hogy a saját boldogságod tőle függ, ez tévedés, nem akaszthatsz rá ekkora terhet. A saját boldogságod saját magadon múlik. Ha képes leszel elfogadni, hogy más férfiak viccein is nevet már is boldog tudsz maradni anélkül, hogy neki korlátoznia kellene magát a szeszélyeid miatt.
24L
Sajnalom, de szerintem nem ert felre. Valoban korlatozod ot ezzel. Igazabol egy nagyon komolytalan nagyon keves flort meg egeszseges is, jot tesz az onbizalomnak, de ennyi. Ha nincs benne olyan szandek, akkor hiaba probalkoznak nala, nem fog ellened veteni.
Persze engem sem erintene jol ha simkgatnak a paromat, talan ilyesfele keresed meg lehetne fele. De az hogy masokkal beszel teljesen normalis. Ez nem azert van mert te kevesbe vagy fontos, egyszeruen senkit sem lehet egy beszelgetopartnerre lekorlatozni.
Sot, ha masokkal is beszel nem fog radunni.
Viszont ha ilyen koveteleseid vannak vele szemben, az olyan mintha birtokolni probalnad, es hiaba szeret, ezt nem valoszinu hogy sokaig kepes lesz elviselni.
Becsuld meg a kapcsolatod, bizz a parodban! Legalabbis amig csak ennyi, addig nincs mitol felned.
"és néha van hogy meg simogatják meg ilyenek"
Ez azért érdekelne......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!