Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom a mostani partneremmel megélni a nőiességemet? Valakinek volt hasonló párkapcsolata?
Az a gond,hogy a fiatalok a kapcsolataikat eleve időlegesnek szánják,nem tudják előre meddig fog tartani,de abban biztosak,hogy nem örökre és így is állnak hozzá.
Nem tudok azonosulni ezzel a kapcsolati formál,szinte abban a pillanatban keresni kezdik (tudat alatt) a következőt,hogy összejöttek az éppen aktuálissal.
Ha szerinted nem értettem a kérdést, kérlek fuss neki a válaszom elolvasásának még egyszer. Aztán próbáld meg összeszedni a gondolataid és leírni, hogy mégis miért nem értem a kérdést.
Értettem, hogy neked van problémád vele. Épp erről írtam.
A kommentemből ítélve, maximum nem értesz velem együtt. 23 vagyok, volt pár barátnőm. Rövidebb-hosszabb, lazább-komolyabb. Ha gondolod, Pécsen esetleg összefuthatunk és megmutatom a személyimet is...
Az onbizalom azt jelenti hogy hiszel magadban, hogy kepes vagy megtenni valamit. Itt ilyesmirol nincsen szo.
Az onbecsules azt jelenti hogy mennyire tartod magad jonak.
Valojaban soha nem volt megfelelo onbecsulesed, mindig csak abbol szurted le hogy jo no vagy hogy a fiuk csorgatjak rad a nyalukat, de ha valaki nem mutatja ki latvanyosan akkor rogton nem erzed nonek magad. Pedig ha belegondolsz semmit sem valtoztatad az rajtad hogy a parod mennyire mutatja ki a te noiessegedet.
A helyedben en azon gondolkodnek el hogy a noiesseged megelese miert egyenlo azzal hogy tetszel a parodnak, es miert nem erzed magad nonek attol hogy nem tetszel valakinek.
Persze ugyis az lesz a megoldas hogy keresel masik "rajongot" aki eleg latvanyosan csorgatja a nyalat, 10 ev mulva pedig depresszioba zuhansz hogy rancos vagy es az osszes 20 eves szebb nalad.
"a visszaigazolás minden egyes nőnek számít nemcsak nekem"
Es az a no aki nem kap visszaigazolast mert nem olyan szep, hogy elje meg a noiesseget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!