Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezugtam valakibe, de az nem a ferjem. Jart mar valaki hasonlo cipoben?
Nem, bakker, te vagy az első az univerzumban, akit pár év után felizgat egy idegen.
Kezeld a helyén, beszélgess vele a lehető legkevesebbet és éreztesd vele, hogy nem érdekes a számodra. Ennyi. Ja és koncentrálj a házasságodra! Ez egy fellángolás, ami jó figyelmeztetés, hogy többet kéne törődnöd az otthoni dolgokkal.
Miért, te már eldöntötted, hogy felrúgsz mindent? Egy ismeretlenért?
Szerintem az egyetlen jó megoldás, ha képes vagy ezt leépíteni nagy sebességgel. Ez egy fellángolás, a valódi szerelem ugyanis szeretetet IS feltételez, de öt lépcsőházi beszélgetés alatt ez aligha születhet meg megalapozottan. Szóval izgalmasnak találod, rajongsz érte, sokévi és korai házasság után ez teljesen szokásos történet. Az a kérdés, mit kezdesz vele. Véleményem szerint ha szereted a férjed és nincsenek problémáitok, akkor inkább azon kéne dolgoznod, hogy ott még jobbá tedd a kapcsolatod. Ha pár hétre kiiktatnád a fickóval való kommunikációt, utána döbbenten néznél vissza, hogy miért tűnt ez olyan érdekesnek most.
Én nem akarlak hibáztatni, meg b.a.sz.o.g.a.t.n.i., de itt a pont:
"azt nem mondom h fulig szerelmes lettem volna"
Ha megvártad volna, hogy azzal állapodj meg, akivel össze tudsz csiszolódni (mint a ferjeddel) de mellette FULIG SZERELMES is vagy, es ilyenhez mentél volna hozza, akkor most nem lennel ilyen helyzetben.
De bevallaltad, hogy igy is jo lesz, 2 gyerek meg minden es szerencsesnek erzed magad.
Egy kis flört nem árt meg, majd vhogy kirepül ez a csávó a fejedből.
Biztos bizonytalanért nem éri meg otthagyni.
Ezekkel a dolgokkal tisztaban vagy. Szoval ne legyen buntudatod, elmulik hamarosan, csak ne tudja senki, ne almodozz (hol volt 9 éve?? És a gyerekeid???)
Minden esetre nem elítélni akartalak, akkor se vetnék rád követ, ha félrelépnél, de gondoltam leírom a véleményem, mivel jártam hasonló cipőben.
1 hónap kis komolytalan vacakság miatt cs.e.sz.t.em el majdnem életem szerelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!