Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem működik az intimitás, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem működik az intimitás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak előttem 2 hosszú kapcsolata volt, mindkettőben rendszeres volt a szex, és nagyon jó(elmondása szerint), érezte, hogy ő egy férfi, aki jól teljesít.

Összejött velem. Nem tudja miért, de már az első szexnél is izgult, mondta, hogy ilyen nem volt vele még.

Több alkalom után elkezdte megutálni a szexet, véleménye szerint az óvszer lelankasztja, és mindig hamar elmegy, és nem tud úgy teljesíteni velem, mint régen. Utána elkezdte rám hárítani a dolgokat, hogy nem szexizek, nem csinálok neki semmit.

Majd közölte, hogy mindig izgul, ezért nem kezdeményez nálam, ha meg én kezdeményezek, észre se veszi, de reflexből utasítja el. Sokszor már nem izgatja fel, ha meztelenül lát, vagy fekszem mellette. Feláll neki, és inkább maszturbál, minthogy velem szeretkezne. Csókot se ad nekem, mindig csak szájrapuszit, és közölte, hogy ez nem így van, meg, hogy fura a lehelletem(érdekes, eddig semmi baj nem volt, csak mióta ez van a szexxel). Mostis 5 napig nem találkoztunk, és nem is kíván.

Oké, hogy fél, de ez mégis mi? Mondtam neki, hogy segítek, de véleménye szerint MÁR SEMMI probléma a szexuális életünnkel.

Múltkor megvolt, így nem lehetett szex, és szájjal akartam neki segíteni, mire közölte, hogy NE, mert sokáig tartana most és korán kelünk.

2016. máj. 18. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#10-es nem csak tabletta létezik.

Nőként rühellem az óvszert, más megoldást választottunk.

Igen Kérdező, jól írja #10-es.Ne sajnáld ha véget ér.Nem lehet így látatlanba megmondani mi a baja a barátodnak, de ha fél évig nem tudta összeszedni magát, akkor hagyd a fenébe, az idődet pocsékolod csak.

2016. máj. 18. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a tablettától nőtt daganata, utolsó.

Hanem a benne lévő hormonoktól. Szóval tök mindegy, hogy tabletta, hüvelygyűrű, injekció, vagy implantátum.

2016. máj. 18. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Na ja, én sem vagyok híve a hormonoknak, mi megoldottuk.Felnőtt fejjel, átgondoltan.

Van aki számára hihetetlen, de igenis létezik olyan nő, aki nem élvezi gumival.

2016. máj. 18. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
#10 vagyok.Igen,bmi ami hormon es tudom h nem mindenkinel okozza ezt de van akinel igen,sot trombozist,sot aztan vacakol majd a teherbeesessel is.Ha semmi bajt nem okoz,akkor heti 2-3szex eseten esetleg,de ezert amit ők csinalnak...Az a baj,h egyszeru azt mondani h hagyja a ..csába,valoszinuleg szereti,hiszen fejlodik,probalkozik h tetsszen,majd megoldja ezt az elet.De fel ev utan nincs olyan h egy pasinal elmulik a vágy es gusztustalan dolog a masikra kenni h azert mert nem vallalja pl az analt.
2016. máj. 18. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Én egy szóval nem kentem rá, hogy az anál miatt.Nem írta, (csak később) hogy miket nem akar csinálni.

Én előtte csak tippet próbáltam adni, később írtam is, hogy amit nem akar, azt ne tegye meg.

Gyógyszert így valóban hülyeség szednie.

2016. máj. 18. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem neked szegeztem a valaszt kerlek ne vedd magadra.Altalanossagban irtam.
2016. máj. 18. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Oké.

Az a baj, hogy írja a kérdező a mélytorkozást.Írja, hogy gyakorolja, de a srácnak nem jó.Kérdem én, milyen fiú az ilyen???Ezért rühellem a mai taknyosokat, cseppnyi normalitás sincs bennük.

Leírtam, a szexben csak olyat szabad tenni, amit mindketten akartok!

Nem tudom hány éves vagy, a "kisfiú" hány éves, de hajtsd el a búsba, nem érdemel meg téged.

2016. máj. 18. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Aha, és te ennek a pasasnak elhiszed, hogy régebben még szexisten volt? Van rá valami bizonyítékod? Én inkább arra tippelnék, hogy mindigis ilyen alak volt és csak szépíteni próbál, de elég hamar kibújik a szög a zsákból. Keress egy normális fazont még mielőtt tönkretesz. És ne szolgálj ki senkit szexuálisan csak az ő örömük miatt.
2016. máj. 18. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!