Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire felejtsek?
Sziasztok!
A problémám az, hogy nagyon csúnyán szokott velem beszélni a barátom. Sokszor veszekszünk mostanában, mindennek lehord. De konkrétan mindig nekem kell előregondolkodni, mindig én csinálok mindent. A papírmunkáktól kezdve a főzés, mosás, takarítás, iskola ügyek (végzős hallgatók vagyunk) és SEMMIT nem intéz el nélkülem. Mindenhol kötelezően ott kell lennem, nekem kell beszélnem. Én találjam ki a megoldást. Ha felhozom, akkor elkezd velem veszekedni, hogy mennyire felejtős vagyok (noteszba vezetem a mindennapi teendőt, mert elfelejtem és ha nem írom fel, akkor nem lesz megoldva), mennyire lusta (mert fel kell készülnöm a vizsgákra és hetente 1-2 napot nem dolgozom). Ő egész heteket marad itthon, úgy, hogy nem dolgozik, mert sok vizsgája van (elhanyagolta az iskolát), szüleitől kér így pénzt és a szüleivel tartjuk el, elköltözni nem akar, mert nincs rá pénze, nem tervez, nincs támpontja. A munkát is én szereztem neki, egyedül oda sem akar menni. Szeretnék felköltözni Pestre, szeretnék kutyát, macskát, szeretnék családot. Nem támogat, csak tőlem várja a csodát. Akkor kapkod, amikor már nem lehet a dolgokon változtatni és természetesen ha ráhagyok egy dolgot és nem sikerül, csúnyán lehord. Lehet, hogy nem lehet gyerekem, ma ezt is megjegyezte, hogy ilyen undorító terméketlen majommal nem fog élni, aki még arra sem képes, hogy gyereket szüljön. És hogy én mennyire nem vagyok képes festeni magam, mert régen műszempillát hordtam, most meg csak 5 perc alatt összedobom a sminkem. Most komolyan, elvárja, hogy reggel mindent én készítsek össze és fessem ki magam a gyárba? Mondtam neki, hogy legalább kicsit legyen már önálló, segítsen, vegye ki a részét, de akkor elkezdi, hogy én milyen hangnemben beszélek vele. Elkezdem felsorolni a tényeket, amire ő nem tud visszakontrázni (mert igazak), erre jön a hangnemmel... Ma csak magamnak főztem, az én részemet takarítottam ki, mert megint mindennek lehordott. Erre jött, hogy ő ezért fog itt hagyni, mert nem vagyok képes ellátni a háziasszonyi kötelességemet...
Erről lelehet valakit szoktatni vagy hagyjam inkább?
De, ilyen egyszerű. Nem értem, hogy pontosan kik finanszíroztak és mit, de ha a szülei és te és ő, akkor fizessétek vissza az ő részét, és vigyetek el mást.
Ha az ő szülei, és te és ő, akkor meg te ne menj.
Biztos élvezet lesz végigveszekedni a nyaralást, és utána meg szakítani.
A szüleim a saját részüket fizetik plusz az utazást, az én részemet én fizetem, az övét pedig én és a szülei. Egyébként igen, ez lesz, hogy valaki mást elviszünk vagy hárman.... :) Sajnos nincs más megoldás, túlságosan naiv voltam és hiszékeny. Béke poraimra. Visszanézve már az elejétől fogva gáz volt a kapcsolatunk.
Egyébként sokat olvasom, hogy manapság milyen párkapcsolatok vannak, sajnos a miénk is ebbe a kategóriába tartozik.... belefognak, aztán rossz az egész, de azért együtt maradnak. Érzelem és odaadás nélkül működnek, kihűl, de még akkor is unszolják egymást... (Tisztelet a kivételnek, én is ismerek ó kapcsolatokat). Sajnos tapasztalatim is vannak ilyen téren és ezért is kapaszkodtam ebbe ennyire, mert sok ilyen férfi/nő van, aki úgy áll a dolgokhoz, hogy van valakije, ezzel beéri. A kapcsolat ellaposodik vagy az is volt. De nem baj, van párja... és nagyon sok emberben ezt véltem felfedezni, elkeserítő... Szóval elgondolkodtató, hogy érdemes-e másikba valaha belefogni vagy inkább egyedül... :) Tudom, kutakodni kell, mindig a rossz pasit fogjuk ki, ezek a mai nők.... de lépten-nyomon a legtöbb ilyen nőbe és férfiba is... Azért senki nem fog beleugrani az első kapcsolatban szimplán azért, mert cuki és aranyos, ha nincs meg benne az, ami a másiknak kell. Nincs szexuális vonzalom, unalmas. Nem mellesleg megtanultam, hogy a szülői háttér igenis fontos és az anyagi háttér is. Ha nem egy neveltetésben részesültünk vagy nem egy a gondolkodásmód, na és az anyagi helyzet sem megközelítőleg ugyanaz (mondjatok pénzéhes nőnek nyugodtan), akkor problémák lesznek. Én dolgozok, tanulok, nem várom más férfitől a csodát, csak nagyjából annyit nyújtson, amennyit én. Vagyis helyesbítek: Nem vártam volna. Csak a mai tapasztalatok, a leírtak, mások meglátásai nem azt mutatják, hogy sok ilyen létezik (még egyszer: tisztelet a kivételnek :) )
Hála a jó égnek!
Egyébként az anyagi háttér annyiban is számít, hogy kinek lesz tőle kisebbségi komplexusa...
Én is jobb háttérrel rendelkezem, ez problémát jelentett a volt páromnak, bár sosem dörgöltem az orra alá, sőt. Voltak korábbi kapcsolataim, ahol szinte szégyenkeztem, hogy mi megengedhetünk egy nyaralást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!