Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éve van kapcsolatom, szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve van kapcsolatom, szeretném, hogy összeköltözzünk,1 éve ezt mondogatom is neki, de semmi. Azt mondja nagyon szeret de még várna ezzel és, hogy várjam meg. Véleményetek?

Figyelt kérdés
De én már belefáradtam. Kaptam most egy ajánlatot egy baráttól, hogy menjek ki angliába. Erősen gondolkodom rajta!Szerintetek várjak rá még (amiből már elegem van),vagy pár hónap múlva ha nem gondolja meg magát akkor kezdjek új életet angliában?Én 26 vok,ő 29..
2010. ápr. 9. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Végül is mire kéne várnod?1 év alatt nem tudta eldönteni hogy veled szeretne élni,vagy sem.29 évesen illene tudni,hogy mit is akar.
2010. ápr. 9. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nehéz döntés. (Én is 4 éve vagyok együtt a párommal, és mi mostanában tervezzük majd az összeköltözést. De komolyan én jobban félek mint Ö, pedig csaj vagyok.)

Igazából Neked kell eldöntened! (Milyen a kapcsolatotok, érdemes-e rá várnod.. stb.) Beszéljétek ezt meg!

2010. ápr. 9. 19:23
 3/7 A kérdező kommentje:
25 km-re lakunk egymástól,csak hétvégente tudunk találkozni.Arra hivatkozik,hogy a szüleit segítenie kell anyagilag és ezért várjak még.Nővérem felajánlott neki egy sokkal jobban fizető munkahelyet ahol többet kapna és egy darabig talán tudná őket is segíteni abból a pénzből amíg az öccse el nem helyezkedik.De úgy,hogy már nálam lakik.Nekem van lakásom..Na most ezen gondolkodik de én már nem bírom sokáig..na meg az angila..:-S
2010. ápr. 9. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:
és meglepő de tényleg szeretjük egymást és nincs más problémánk ezen kívül.Illetve ez csak az én problémám..
2010. ápr. 9. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, egy év alatt nem tudta eldönteni, akar-e veled élni, az engem is egész rosszul érintene. Most gondolj bele, ha össze költözni se akar, mikor akarhat elvenni, vagy gyereket?
2010. ápr. 9. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Állítsd választás elé. Mond el neki az együttlakás előnyeit, hogy lakásod van, jobb munkája lenne és hogy attól ugyanúgy segíthetné a szüleit. Kérd meg hogy adja ki magából mi a baj, vagy csak fél-e. Mond, hogy ha nem tud dönteni akkor te kénytelen leszel kimenni Angliába mert nagy lehetőség, világot látnál stb..
2010. ápr. 11. 09:39
 7/7 A kérdező kommentje:
azt teszem,köszönöm!
2010. ápr. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!