Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után törnek meg a manipulatív, irányító férfiak egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 17:55
11/16 anonim válasza:
Nagyjából pontosan akkor, amikor a manipulatív, irányító nők.
Amúgy, a kérdésben kire vonatkozik a "törnek meg" kifejezés?
12/16 KesSAnkh válasza:
Nézd végig az Így jártam anyátokkal c. sorozatot. Abból minden kiderül ;)
13/16 szilas72 válasza:
Ha igazán szeret. :) (egy manipulatív férfi)
14/16 Titusztitusz válasza:
Szerintem soha...Hiába gondolja sok nő azt már az idők kezdete óta hogy:Majd neki sikerül megtörni, vagy megváltoztatni az illető urat...Az ilyen ostoba gondolkozásu nők MINDIG ráfaragnak aztán a naívitásukra...Ezt millió és millió példa igazolja örökösen...
15/16 anonim válasza:
Miért kellene "törni" vagy éppen betörni valakit is? Mindenki olyan amilyen, el tudjuk fogadni önzetlenül vagy sem. Minden ember egyéniség, de nem minden ember képes a társkapcsolatra, csak valaki bevallja valaki meg nem, magánzó típusok. Jól elvannak magukban még akkor is, ha sok estben társkapcsolatban élnek.
Egy azonban biztos, bármennyire is fűtsön valakit is a kisajátítás vágya, dekadens a kényszerítés.
16/16 anonim válasza:
Egyszer azt a választ kaptam erre - ha megváltoznék, már nem lennék akit szerettél.
Nem, nem fognak se meg-, se változni. Ilyenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!